17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportAtletismGALERIE FOTO. Cea mai sexy atletă a făcut senzație la Cannes

GALERIE FOTO. Cea mai sexy atletă a făcut senzație la Cannes

Sportiva germană Alica Schmidt, considerată cea mai frumoasă atletă din lume, este din nou în centrul atenției. De curând, blonda a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes, unde a participat la gala caritabilă amfAR, îmbrăcată într-o ținută extrem de sexy.

Alica și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie roșie din două piese, ce-i lăsa la vedere abdomenul de revistă, iar fotografii s-au înghesuit să imortalizeze momentul. Blondina a fost prezentă la gala amfAR, un eveniment anual ce are ca scop generarea de fonduri pentru cercetarea amfAR în domeniul SIDA.

Atleta s-a bucurat de laude și în mediul online, acolo unde, în urma postării unei fotografii pe contul ei de Instagram, cei 3,7 urmăritori s-au întrecut în complimente. „Vrea să ne omoare cu frumusețea ei”, a răspuns un fan, în timp ce un al doilea a adăugat: „Arăți atât de bine!”

Recent, Alica a fost inclusă în celebrul top „Forbes 30 under 30”, un clasament actualizat anual, din care fac parte cei mai de succes tineri antreprenori din lume, sub 30 de ani. Veniturile substanțiale ale sportivei provin, în principal, din social media. Datorită numărului uriaș de fani care o urmăresc pe Instagram, Alica are contracte de imagine cu diverse branduri pe care le promovează.

Deși este considerată cea mai frumoasă atletă din lume, Alica a dezvăluit că nu este cea mai mare fană a acestui titlu: „Se bazează pe o părere subiectivă a altcuiva care judecă aspectul unei persoane. Îmi place să cred că frumusețea vine din interior”.

Cu toate acestea, tânăra a spus că activitatea pe social media este un mare beneficiu pentru sport și că va continua să posteze și să promoveze atletismul ori de câte ori va fi posibil. „Este bine pentru noi, sportivii, să fim activi pe social media pentru a obține sponsori. Nu este ușor, mai ales în Germania, să trăiești din atletism. Da, este un mare hobby de-al meu și îmi place să fac asta (n.r. să postez pe Instagram). Dar obiectivul principal este sportul”, a declarat blondina.

Alica a dezvăluit că visează să obțină o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris, competiție care va avea loc în anul 2024. „Încerc să-mi depășesc limitele, știu că trebuie să mă sacrific, dar merită. Am nevoie de atletism ca de aer. Mă antrenez aproape în fiecare zi, uneori de două ori pe zi. Dacă ai un vis, trebuie să dai totul și să nu faci compromisuri”, a spus atleta într-un interviu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Înțelegerea Declarației 700

Declarația 700 este un instrument esențial în cadrul sistemului de administrare fiscală din România, utilizat atât de antreprenori cât și de alte entități de...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă