12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportAtletismAtleta Maria Vișan a adus României prima medalie la Festivalul Olimpic al...

Atleta Maria Vișan a adus României prima medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Atleta Ana Maria Vișan a adus României prima medalie la cea de-a XVI-a ediţie de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE 2022), bronz în proba de aruncare a discului, marţi, la Banska Bystrica (Slovacia).

Vişan a ocupat treapta a treia a podiumului, cu 39,47 metri, fiind devansată de germanca Frieda Roberta Echterhoff, 43,24 m, şi de cehoaica Natalie Fiserova, 40,99 metri.

România este reprezentată la FOTE Banska Bystrica 2022 de 92 de sportivi, la 8 discipline, atletism, înot, ciclism, gimnastică, judo, volei, handbal şi tenis, conform agerpres.ro.

La precedenta ediţie de vară a FOTE, care a avut loc la Baku, în 2019, România a cucerit nu mai puţin de 19 medalii: 4 de aur, 10 de argint şi 5 de bronz.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă