-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSportFotbalAtalanta și Villarreal nu vor mai juca miercuri din cauza ninsorii abundente

Atalanta și Villarreal nu vor mai juca miercuri din cauza ninsorii abundente

Meciul dintre Atalanta și Villarreal, din Liga Campionilor, a fost amânat pentru joi, din cauza ninsorii abundente de pe stadionul Gewiss, din Bergamo.
Ninsorile abundente au început cu o oră înainte de startul partidei, când învelișurile de pe teren fuseseră deja îndepărtate.

Membrii staff-ului administrativ au încercat apoi să îndepărteze zăpada, iar startul a fost apoi amânat cu 20 de minute de către arbitrul Anthony Taylor, înainte ca acesta să decidă ulterior că meciul nu se poate desfășura conform planului. Nu se știe exact când anume joi se va juca meciul, precizează fanatik.ro.

Atalanta Villarreal, amânat din cauza ninsorii abundente, este un meci capital pentru ambele echipe

Meciul are implicații cruciale pentru ambele formații, Atalanta fiind la un punct în spatele lui Villarreal înainte de meci.

Manchester United a câștigat deja grupa, în timp ce Young Boys se află pe ultimul loc cu patru puncte, la două în spatele lui Villarreal. Formația elvețiană are șanse de a se califica în Europa League dacă termină pe locul trei, în cazul în care o învinge pe United și Atalanta pierde cu Villarreal.

Nu a nins la Torino, unde Juventus a învins-o pe Malmo cu 1-0, dar a căzut zăpadă pe Allianz Arena, la meciul lui Bayern Munchen cu Barcelona, meci care însă a putut fi jucat în condiții propice.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Unirea Principatelor Române este marcată prin numeroase ceremonii

Unirea Principatelor Române, de la care se împlinesc, astăzi, 163 de ani, este marcată de autorităţile centrale şi locale prin mai multe ceremonii militare...

UE va ajuta Kievul cu 1.2 miliarde de euro în criza cu Rusia

UE îşi propune să ajute Kievul cu un pachet de asistenţă financiară în valoare de 1.2 miliarde de euro pentru a atenua efectele conflictului...

Ce faci dacă ai simptome Covid. Cui te adresezi și unde te duci

Dacă ai simptome Covid, ai posibilitatea să te testezi fie la domiciliu, fie la unul dintre centrele de testare organizate de autorități. Iată ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă