12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Nu voi fi păpuşa PSD-ului pentru Palatul Cotroceni

Antonescu: Nu voi fi păpuşa PSD-ului pentru Palatul Cotroceni

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că dacă nu va fi „păpuşa PSD” pentru Palatul Cotroceni, relatează B1 TV.

“Dacă eu, în 2014, sunt în situaţia unui fel de obiect, de păpuşă, pe care dacă vrea îl pune PSD, dacă nu, nu, atunci nu mai candidez. Dacă aş fi în 2014 în situaţia să depind de bunăvoinţa PSD sau a cuiva din PNL nu mai candidez. Preşedinţia României e decisă de cetăţeni”, a spus Crin Antonescu.

„Domnul Ponta nu are guvernul de acasă. Dacă nu mă susţin, sănătate şi la revedere!”, a spus Crin Antonescu în exclusivitate pentru Butonul de Panică, de pe B1 TV.

Citeşte şi Ponta: Nu-l susţinem cu forţa pe Crin Antonescu la Preşedinţie

Liderul PNL a accentuat că nu se teme pentru candidatura sa la cea mai înaltă funcţie din stat, în condiţiile în care, dacă i-ar fi fost teamă, nici măcar nu ar fi existat discuţia despre Roşia Montană.

“Dacă domnul Rus, domnul Sârbu şi domnul Ponta însuşi au impresia că eu am să spun mai puţin ce cred doar de teama că nu or să mă mai susţină la preşedinţie se înşeală foarte tare. Deocamdată noi îl susţinem pe Ponta, nu el pe noi. Sigur că e nevoie de colaborare, domnul Ponta nu are guvernul de acasă, nu are domnul Rus preşedinţia de acasă şi din bunăvoinţă ni le mai dau şi nouă din când în când”, a spus Antonescu.

“Liberalii nu sunt, cum cred băieţii lui Ghiţă, Ciutacu şi ăştia, angajaţii lui Ponta şi mâine îi dă afară. E o ipoteză teoretică pe care sper să nu mi-o puneţi în cârcă. Nu cred că suntem deloc pe loc pe teritoriul măcar al probabilului. Nimeni un a pus această problemă”, a declarat Antonescu.

Citeşte şi editorialul A început divorţul anului

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă