12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Nu ştiu dacă voi candida la alegerile prezidenţiale

Antonescu: Nu ştiu dacă voi candida la alegerile prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, la Craiova, că nu ştie dacă va candida la alegerile prezidenţiale, el apreciind însă că reprezentantul Uniunii Social Liberale va reuşi să câştige scrutinul pentru Palatul Cotroceni, transmite Mediafax.

Antonescu a participat la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PNL, unde a precizat că nu ştie dacă va candida la alegerile prezidenţiale.

Nu ştiu dacă voi candida la alegerile prezidenţiale. În momentul în care această problemă se va pune, USL va lua o decizie, va avea un candidat, că voi fi eu, că va fi altul, el va câştiga. Şi la Preşedinţie va funcţiona tot principiul alianţei”, a spus Crin Antonescu.

El a apreciat că demersul concretizat prin înfiinţarea Uniunii Social Liberale îşi va produce efecte cel mai târziu la alegerile parlamentare din 2012.

“Am făcut această Uniune pentru a spori şansele de a nu fi nevoiţi să aşteptăm până în 2012 şi în sensul acesta toate demersurile pe care le putem face le face. Dar dacă mâine s-ar putea să ne asumăm responsabilitatea de a repara ce a stricat actuala putere, sigur că o să o facem. Această alianţă va începe să producă efecte în momentul în care va prelua guvernarea României şi cred că acest moment va fi cel târziu la alegerile parlamentare de anul viitor, cel mai devreme, Dumnezeu ştie”, a mai spus Crin Antonescu.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă