16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Eu am fost cel tras de mânecă din cauza asocierii cu...

Antonescu: Eu am fost cel tras de mânecă din cauza asocierii cu Iliescu, nu invers

Preşedintele PNL Crin Antonescu i-a replicat vineri seară lui Ion Iliescu, atrăgându-i atenţia că el este cel “tras de mânecă de mii de oameni” care i-au reproşat asocierea cu fostul şef de stat, iar nu invers, scrie Realitatea.net.

“Eu m-am purtat şi mă port cuviincios cu orice om, cu oamenii în vârstă cu precădere, deci şi cu domnul Iliescu (…) Nu ştiu câţi oameni l-au tras de mânecă pe domnul Iliescu de când s-a făcut USL-ul şi i-au reproşat ‘cum domne’, ai ajuns să te asociezi cu Antonescu’, pe mine m-au tras de mânecă mii de oameni, la propriu sau la figurat şi m-au întrebat ‘cum domne’, cu Iliescu?’ şi a trebuit să le explic tuturor şi o voi face până când această Uniune îşi va atinge obiectivul de ce da, chiar şi cu Ion Iliescu, în poziţia în care se află domnia sa”, a spus liderul PNL, la Antena 3.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că nu împărtăşeşte criticile ce i-au fost aduse lui Victor Ponta după discursul de joi din Parlament şi crede că ar fi fost mai bine ca şeful liberalilor, Crin Antonescu, să fi fost în Parlament.

Antonescu a dat replica şi metaforei folosite de Ion Iliescu. “Dacă în PSD există o tradiţie a epitetului zoologic, o cultură mai veche în a se califica membrii mai bătrâni cu membrii mai tineri cu nume de animale este problema domniilor lor. Îl rog cuviincios pe domnul Iliescu să facă aceste exerciţii în ferma proprie, adică la PSD”, i-a transmis liderul PNL preşedintelui de onoare al PSD.

El a punctat şi că niciodată nu a susţinut că în spatele lui Victor Ponta s-ar afla Ion Iliescu sau Adrian Năstase, “ci dimpotrivă”. “Şi poate că acest lucru l-o fi supărat pe domnul Iliescu”, a adăugat Antonescu.

Preşedintele PNL a punctat şi că apelează “respectuos la cineva mai tânăr din PSD să-i aducă la cunoştinţă domnului Iliescu pe linie de partid” că în programul USL nu mai există cota unică, aşa cum s-a referit Iliescu într-o declaraţie publică.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă