12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAntonescu: E jenant că Băsescu, cu Tricolorul în spate, l-a măscărit pe...

Antonescu: E jenant că Băsescu, cu Tricolorul în spate, l-a măscărit pe Ponta din cauza fiicei sale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, la RTV, că este “jenant” că preşedintele Traian Băsescu, cu “Tricolorul în spate”, a făcut o conferinţă de presă şi l-a “măscărit” pe premier din cauza fiicei sale, Ioana Băsescu.

Crin Antonescu a subliniat că din punct de vedere politic scandalul creat de atribuirea de către CEC a unui credit ipotecar Ioanei Băsescu este un semnal “nefast”, iar modul în care a răspuns Traian Băsescu criticilor este jenant.

“În momentul în care (preşedintele-n.r.) încearcă să ne explice că orice tânăr notar din ţara asta are şansa ca într-o săptămână să obţină un credit de o asemenea dimensiune, asta e ceva jenant, ca să nu mai vorbim despre faptul că e jenant ca preşedintele ţării, cu Tricolorul în spate, să facă o conferinţă de presă în care să-l măscărească pe prim- ministru pe chestiuni legate de fiica sa, a preşedintelui”, a spus Antonescu.

În opinia sa, la fel de jenant este şi cum un cosilier prezidenţial justifică modul în care a acordat consultanţă agricolă unei persoane private.

Preşedintele Traian Băsescu a organizat, miercuri, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni pentru a da asigurări că fiica sa Ioana a cumpărat în mod legal terenul din Călăraşi, iar Victor Ponta încercă să îi însceneze un dosar fals.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă