31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportAntonescu: Decizia în procesul Băsescu-Patriciu nu înseamnă că preşedintele nu a lovit...

Antonescu: Decizia în procesul Băsescu-Patriciu nu înseamnă că preşedintele nu a lovit acel copil

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, la Craiova, comentând decizia Judecătoriei Sectorului 1 în procesul Băsescu-Patriciu, că preşedintele a lovit, în 2004, acel copil, liberalul precizând: „Mai tare, mai încet, mai la supărare, mai a înjurat copilul. Ştim aceste lucruri, ce Dumnezeu!”, transmite Mediafax.

Antonescu a comentat într-o conferinţă de presă la sediul PSD Dolj din Craiova, decizia Judecătoriei Sector 1, afirmând că Băsescu a lovit copilul la mitingul electoral din 2004.

„N-am de ce să comentez. Băsescu a lovit copilul, că doar a spus-o singur. Mai tare, mai încet, mai la supărare, mai a înjurat copilul. Ştim aceste lucruri, ce Dumnezeu!”, a declarat liderul PNL.

Antonescu a spus că decizia respectivei instanţe nu înseamnă că Băsescu nu a lovit acel copil.

„Despre proces în sine, nu cunosc dosarul. Nu mi se pare relevant decât să mai spun şi eu, să nu-nţeleagă lumea greşit, că dacă acest proces a fost câştigat de Traian Băsescu, în primă instanţă, asta nu înseamnă că Traian Băsescu n-a lovit copilul, sau că Patriciu sau altcineva au trucat filmul. Nu!”, a conchis liderul PNL Crin Antonescu.

Judecătoria Sectorului 1 a admis, miercuri, acţiunea aşa cum a fost formulată de şeful statului şi l-a obligat pe Dinu Patriciu la plata a 0,5 lei daune morale, precum şi la publicarea deciziei în două publicaţii cu tiraj naţional, în două numere consecutive.

Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, că nu-şi retrage afirmaţiile despre incidentul din 2004 cu Traian Băsescu pentru că a văzut evenimentele cu ochii săi, menţionând însă că regretă ieşirea publică din 2009, pentru că efectele nu au fost cele dorite.

Cele mai citite

Restanțe de 700 milioane de lei amenință programul Start-Up Nation 2022, antreprenorii sub presiunea băncilor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) ar putea înregistra restanțe de plată de până la 700 de milioane de lei până la sfârșitul acestui...

Verdict dur pentru Rodri! Cât va lipsi mijlocașul lui City

Pep Guardiola a confirmat absența lui Rodri pentru tot restul sezonului, după o accidentare gravă suferită în derby-ul cu Arsenal. Rodri, mijlocașul central al echipei...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...
Ultima oră
Pe aceeași temă