9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportAndrea Pirlo îi ia apărarea lui Ronaldo: „Face ce vrea în viața...

Andrea Pirlo îi ia apărarea lui Ronaldo: „Face ce vrea în viața privată”

„Ronaldo a avut liber, face ce vrea în viaţa sa privată. În afara terenului, sunt cetăţeni liberi şi fiecare trebuie să-şi asume responsabilităţile”, a spus Pirlo.

Presa a anunţat joi că Ronaldo este anchetat de poliţia italiană pentru presupusa încălcare a regulilor sanitare. Neinclus în lotul pentru meciul de miercuri cu divizionara secundă SPAL Ferrara, din Cupa Italiei, atacantul a mers la Courmayeur, în regiunea Valle d’Aosta, ca să fie alături de prietena sa, Georgina Rodriguez, care-şi sărbătorea ziua de naştere. Această escapadă pe zăpadă nu este autorizată în Italia, unde cetăţenii nu pot părăsi o „zonă portocalie” în perioada pandemiei de Covid-19.

Ronaldo şi Georgina Rodriguez au petrecut noaptea într-un hotel, care oficial este închis. Sosit incognito, CR7 a fost trădat de publicarea pe reţelele de socializare a unui video cu prietena sa, un video şters repede, dar care a intrat în atenţia autorităţilor.

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul nu avea dreptul să meargă în Valle d’Aosta, o regiune aflată în „zonă portocalie” la fel ca Piemontul. Există câteva excepţii la această regulă, precum călătoriile la o doua locuinţă sau din motive de serviciu. Ronaldo şi prietena sa riscă să fie amendaţi cu câte 400 de euro.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă