Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Swimathon ia startul la Bucureşti

Bucureştenii pasionaţi de nataţie sunt aşteptaţi mâine, între orele 9-14 la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu, la cea de-a doua ediţie a Swimathon.

Share

Anca Mihai 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2014 - 22:06

Bucureştenii pasionaţi de nataţie sunt aşteptaţi mâine, între orele 9-14 la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu, la cea de-a doua ediţie a Swimathon.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi aliniază la start 28 de cauze comunitare, 38 de echipe şi peste 180 de înotători- persoane publice, sportivi sau oameni cu spirit civic. Evenimentul își propune să strângă peste 120.000 lei și așteaptă peste 1000 de spectatori la Lia Manoliu.În competiţie sunt înscrise organizaţii care derulează proiecte în domenii diferite: Mai Mult Verde, pentru „Bariera de copaci de lângă Ploieşti”; Asociaţia ALIAT pentru un program de terapie prin artă pentru copiii care provin din medii cu un consum problematic de alcool și/sau droguri; Asociația pentru tulburările de somn la copii și adolescenți pentru achiziţionarea unui aparat de presiune pozitivă continuă; Fundația Regina Maria pentru proiectul celor două Policlinici Sociale; Asociația Unu și Unu, pentru realizarea a 100 de seturi de căciulițe și botoșei croșetate pentru bebelușii prematuri din incubator; Centrul de Resurse pentru Participare Publică, pentru programe de activare a cetăţenilor din cartiere; AsociaţiaÎnvingem Autismul, pentru Centrul de intervenţii pentru copii şi tineri cu autism şi altele.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...