12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiRomânia, șase medalii la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21

România, șase medalii la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21

România a cucerit şase medalii, una de aur, patru de argint şi una de bronz, la Campionatele Europene de tenis de masă Under-21, competiție găzduită de Macedonia de Nord.

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au obţinut aurul la dublu feminin, după ce au trecut în finală cu 3-1 (11-5 8-11, 11-0, 11-3) de cuplul româno-sloven Camelia Mitrofan/Sara Tokic, medaliat cu argint.

Elena Zaharia a câştigat argintul la simplu feminin, după ce a pierdut finala cu ucraineanca Veronika Matiunina, scor 3-4 (9-11, 11-6, 4-11, 11-4, 9-11, 14-12, 5-11).

Eduard Ionescu şi Darius Movileanu au câştigat argintul la dublu masculin, după finala cu polonezii Maciej Kubik/Milosz Redzimski, scor 2-3 (9-11, 2-11, 13-11, 11-9, 5-11).

Iulian Chiriţă şi Andrei Istrate câştigaseră anterior bronzul la dublu masculin, iar Darius Movileanu şi Elena Zaharia, argintul la dublu mixt.

La ediţia de anul trecut, de la Sarajevo, România a obţinut patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Înregistrare uluitoare care aruncă în aer gașca generalilor

O înregistrare cutremurătoare, publicată în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS, dezvăluie o discuție tensionată între doi protagoniști cheie, Tocaci...

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

Medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat în moarte cerebrală din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare în domeniu...
Ultima oră
Pe aceeași temă