19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiRomânia, al doilea succes consecutiv la Campionatul European de polo masculin

România, al doilea succes consecutiv la Campionatul European de polo masculin

Naţionala masculină de polo a României a obținut al doilea succes consecutiv în Grupa D a Campionatului European din Croația, după ce a surclasat reprezentativa similară a Sloveniei cu scorul de 13-5.

După ce a învins Țările de Jos cu 12-8, naționala masculină de polo a României a trecut și de Slovenia, la finalul unui meci pe care l-a dominat în totalitate. Tricolorii s-au impus cu un categoric 13-5.

Vlad Georgescu a marcat 3 goluri, Matei Luţescu 2, Andrei Prioteasa 2, Silvian Colodrovschi 2, David Belenyesi, Victor Antipa, Andrei Ţepeluş, David Bota.

Golurile slovenilor au fost reuşite de Benjamin Popovic, Jasa Kadivec, Vukasin Stefanovic, Andraz Pusavec şi Jurij Seljak.

După două meciuri, România ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de Slovacia, 3 puncte, Olanda, 0 puncte, Slovenia, 0 puncte. Primele două clasate se califică în play-off-ul pentru sferturile de finală.

Ultimele partide ale grupei, România – Slovacia (18:45) şi Olanda – Slovenia (21:15), vor avea loc pe data de 9 ianuarie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....
Ultima oră
Pe aceeași temă