12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiPrima medalie pentru România la Jocurile Europene din Polonia. Ştefan Comănescu a...

Prima medalie pentru România la Jocurile Europene din Polonia. Ştefan Comănescu a luat bronzul la karate

Ştefan Comănescu (CS Dinamo) a adus prima medalie a României la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia), joi, la karate, în cadrul categoriei 67 kg.

Medaliat cu bronz anul acesta la Europenele Under 21, Comănescu a fost învins în semifinale concursului de kumite de grecul Dionysios Xenos (1-6) şi a rămas cu medalia de bronz, prima pentru karate la Jocurile Europene.

Ştefan Comănescu, antrenat de Traian Iancu, a câştigat toate cele trei meciuri din Grupa A, cu polonezul Milosz Sabiecki, cu nord-macedoneanul Emil Pavlov şi cu turcul Burak Uygur.

România participă la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă