18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportAlertă la PSG! Trei fotbaliști ai campioanei Franței sunt infectați cu COVID-19

Alertă la PSG! Trei fotbaliști ai campioanei Franței sunt infectați cu COVID-19

”Aceste persoane au prezentat simptome în perioada de izolare când nu a existat contact între ele. Cei 3 jucători nu mai sunt contagioşi, îşi vor putea relua antrenamentele”, a indicat gruparea franceză. PSG nu a dezvăluit identitatea celor patru.

Paris Saint-Germain, după trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reluat de luni activitatea cu obiectivul principal de a participa la faza finală a Ligii Campionilor la fotbal.

De luni până miercuri, jucătorii, antrenorii şi membrii staff-ului vor fi supuşi testelor contra Covid-19, iar cei care vor fi depistaţi pozitiv vor intra în izolare.

Marţi şi miercuri, jucătorii vor fi supuşi vizitei medicale la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine, din afara capitalei franceze.

Antrenorul german Thomas Tuchel a fost primul sosit, de luni, la centrul de pregătire Camp des Loges. Jucătorii vor veni în serii succesive, ca măsură de precauţie sanitară. Primele antrenamente sunt programate joi, în grupuri restrânse de jucători.

Paris Saint-Germain are de jucat în afara Ligii Campionilor finalele Cupei Franţei (24 iulie) şi a Cupei Ligii franceze (31 iulie) contra lui Saint-Etienne, respectiv Olympique Lyon.

Turneul Final 8 din Liga Campionilor la fotbal, sezonul 2019/2020, se va disputa la Lisabona între 12 şi 23 august. Sferturile de finală şi semifinalele se vor disputa într-o singură manşă, nu în două, ca de obicei. Finala se va juca pe 23 august.

Guvernul francez a permis, începând de luni, reluarea activităţii în sporturile de echipă, iar stadioanele se vor redeschide de la 11 iulie, cu accesul a maxim 5.000 de spectatori.

Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete și a eliberat din funcție doi procurori

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 aprilie 2024, mai multe decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 3/2023 pentru modificarea...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă