Alertă la PSG! Trei fotbaliști ai campioanei Franței sunt infectați cu COVID-19

Trei jucători şi un membru al staff-ului clubului francez de fotbal PSG sunt infectați cu noul coronavirus, conform rezultatelor testelor efectuate marți de campioana din Hexagon.

Share

Rl online 0 comentarii

23.06.2020 - 20:58

''Aceste persoane au prezentat simptome în perioada de izolare când nu a existat contact între ele. Cei 3 jucători nu mai sunt contagioşi, îşi vor putea relua antrenamentele'', a indicat gruparea franceză. PSG nu a dezvăluit identitatea celor patru.

Paris Saint-Germain, după trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a reluat de luni activitatea cu obiectivul principal de a participa la faza finală a Ligii Campionilor la fotbal.

De luni până miercuri, jucătorii, antrenorii şi membrii staff-ului vor fi supuşi testelor contra Covid-19, iar cei care vor fi depistaţi pozitiv vor intra în izolare.

Marţi şi miercuri, jucătorii vor fi supuşi vizitei medicale la Spitalul American din Neuilly-sur-Seine, din afara capitalei franceze.

Antrenorul german Thomas Tuchel a fost primul sosit, de luni, la centrul de pregătire Camp des Loges. Jucătorii vor veni în serii succesive, ca măsură de precauţie sanitară. Primele antrenamente sunt programate joi, în grupuri restrânse de jucători.

Paris Saint-Germain are de jucat în afara Ligii Campionilor finalele Cupei Franţei (24 iulie) şi a Cupei Ligii franceze (31 iulie) contra lui Saint-Etienne, respectiv Olympique Lyon.

Turneul Final 8 din Liga Campionilor la fotbal, sezonul 2019/2020, se va disputa la Lisabona între 12 şi 23 august. Sferturile de finală şi semifinalele se vor disputa într-o singură manşă, nu în două, ca de obicei. Finala se va juca pe 23 august.

Guvernul francez a permis, începând de luni, reluarea activităţii în sporturile de echipă, iar stadioanele se vor redeschide de la 11 iulie, cu accesul a maxim 5.000 de spectatori.

Comentarii