13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportA patra plecare de la Cotroceni

A patra plecare de la Cotroceni

– Vasile Blaga – Coordonator al campaniei electorale a lui Traian Basescu, a condus Departamentul Securitatii Nationale pana la numirea in functia de ministru al Internelor. Dupa plecarea lui Vasile Blaga la Guvern, postul de consilier prezidential la respectivul departament a ramas vacant. A fost numit ulterior doar consilierul de stat, in persoana generalului Constantin Degeratu.
– Andrei Plesu – A fost consilier prezidential pentru relatii internationale pana la inceputul lunii mai. Demisia a fost motivata prin probleme de sanatate, care l-ar fi impiedicat sa continue in ritmul sustinut presupus de functie. El a recunoscut si unele “momente de divergenta” intre el si seful statului. Departamentul Relatii internationale este condus de consilierul de stat Anca Ileana Ilinoiu.
– Stana Anghelescu – Demisia acesteia a fost aprobata de presedintele Romaniei pe data de 1 iulie. Ea a intrat in atentia presei dupa ce Fiscul a declansat o ancheta asupra afacerilor sotului ei, Florian Anghelescu. Presedintele Basescu nu a ezitat sa critice public incercarea sotului consilierului de a-si crea un sistem de protectie prin invocarea apropierii de seful statului.
– Elena Udrea – Consilier de stat in cadrul Cancelariei prezidentiale, a ocupat anterior postul de consilier in Consiliul General al Municipiului Bucuresti si de presedinte al Comisiei juridice si de disciplina. A intrat in atentia presei atat din cauza tinutelor sale vestimentare, considerate a fi nepotrivite functiei ocupate, cat mai ales afacerilor derulate de sotul sau, Dorin Cocos.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă