10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportFotbal„A fost atât de emoționant”: Starul ucrainean Andriy Yarmolenko a izbucnit în...

„A fost atât de emoționant”: Starul ucrainean Andriy Yarmolenko a izbucnit în lacrimi după ce a marcat pentru West Ham

Andriy Yarmolenko a căzut în genunchi și a început să plângă, după ce a marcat primul gol în victoria cu 2-1 a lui West Ham în Premier League împotriva lui Aston Villa, notează BBC.

Atacantul ucrainean nu a jucat la Hammers de mai bine de o lună și a declarat pentru Sky Sports după meci că este „imposibil” să mă antrenez cu echipa în zilele după ce Rusia a început invadarea țării sale natale.

„Mă gândeam doar la familia mea și la oamenii mei”, a spus Yarmolenko pentru Sky. „Am încercat să dau totul pe teren”.

Pablo Fornals a continuat să asigure cele trei puncte cu un gol în ultimele 10 minute.

Deschiderea lui Yarmolenko a fost una de calitate, în colțul stâng de jos.

Tânărul de 32 de ani, care a fost întâmpinat cu aplauze de suporteri când a intrat ca înlocuitor în repriza secundă, le-a mulțumit fanilor West Ham pentru sprijinul acordat în ultimele săptămâni.

O serie de steaguri ucrainene au fost vizibile în tribune în timpul jocului, în timp ce suvenirurile West Ham în culori ucrainene au fost vândute în afara stadionului înainte de meci.

„A fost atât de emoționant pentru mine din cauza situației din țara mea”, a spus Yarmolenko pentru Sky. „Îmi este atât de greu în acest moment să mă gândesc la fotbal pentru că, în fiecare zi, armata rusă ucide ucraineni. Vreau doar să le mulțumesc colegilor mei de echipă, care mă susțin tot timpul, în fiecare zi. Fanii de la West Ham mă susțin, de asemenea, pe mine și pe ucraineni. Mulțumesc mult ! Am simțit sprijinul fanilor și am încercat să dau totul pe teren pentru că știu cât de important a fost jocul pentru noi astăzi. Nu sunt pregătit 100% pentru că în ultimele două săptămâni m-am antrenat poate de trei sau patru ori”.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă