14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialZODIA TAUR 5 - 11 mai

ZODIA TAUR 5 – 11 mai

Pentru nativii Taur finalul de saptamana poate fi unul extrem de ingrijorant pentru ca nu mai vedeti cum sa o scoateti la capat cu latura financiara si nu aveti o viziune clara, asa cum va place, sa stiti pe ce va bazati si sa va puteti sprijini pe umarul cuiva.

Vi se pare ca totul cade pe dvs., iar Taurii nu sunt atat de puternici pe cat se crede, dar pot fi foarte impulsivi tocmai din acest motiv. Asa ca recomandam grija atunci cand se vorbeste cu ei si cand li se incredinteaza secrete sau dorinte vechi de cand lumea, cu care va pot avea oricand la degetul mic. Ei nu vor sa se certe, ba chiar vor o viata linistita, cei tineri mai ales, care inteleg cat de greu este ceea ce li se cere si nu mai stiu cum se poate evita.

Dar weekendul trece, o noua saptamana incepe si foarte greu se vor adapta la un nou stil de a munci, de a gasi timpul necesar pentru toate. E important sa intelegeti ca toata lumea are neplaceri la locul de munca si trebuie gasita o cale de intelegere a tuturor convulsiunilor. Chiar daca asta nu va ajuta direct sa respectati normele impuse, trebuie sa va spunem ca se poate si mai rau.

Dar ca asa nu ajungeti la cine stie ce daravela, mai bine va lasati purtati de tot ce vi se cere fara sa faceti acum mare caz. Faceti-va ca nu observati si vedeti ce se intampla si in ce fel trebuie sa lucrati de acum incolo. Comunicarea este buna, chiar reusiti sa cititi pe buzele tuturor ceea ce nu credeati ca stiti despre ei, asta va ajuta, dar va sfatuim sa nu le spuneti micul dvs. secret. Incercati sa nu va mai speriati din orice, ca nu va face bine, si pareti destul de nesiguri.

Implicarea intr-un proiect va este cea mai buna acoperire acum cand tot ce inseamna colegialitate se clatina si nu mai puteti avea incredere in nimeni. Veti primi si unele critici cum ca aia nu e facuta sau scrisa bine. Da, daca se gasesc toate de-a gata, se pot spune multe, dar nimeni nu stie ce simtiti. Puteti sa consultati o carte de actorie ca asa stiti cum trebuie sa va purtati, dar in niciun caz asa cum simtiti.

Relatia de cuplu poate sa ia o turnura speciala pe care nu o mai sperati de multa vreme. Sanatatea este buna, poate unele probleme digestive sa va trimita la analize, iar banii sunt dramuiti la sange.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă