23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialZODIA SCORPION 5 - 11 mai

ZODIA SCORPION 5 – 11 mai

Nativii Scorpion sunt intr-un final de saptamana destul de placut, poate merg la teatru sa vada si sa critice o piesa, poate il fac praf pe regizor. Asta daca puteti, daca nu, veti vedea pur si simplu un spectacol sau o piesa de teatru.

Altii vor sa stea acasa sa se bucure de o zi libera in care pot face una-alta pentru familie. Mai duc nepotii la plimbare, mai sterg praful sau pregatesc o cina delicioasa. Interesul pentru lucrurile domestice nu este nou pentru Scorpioni, dar nu este manifestat prea des. Dar saptamana incepe repede si constatati ca nu mai tineti pasul cu ceea ce se intampla in jurul dvs.

Va scapa multe din vedere, si asta vi se aduce aminte des de catre altii. Si tot asa nu strica sa va luati o agenda si acolo sa scrieti tot ce trebuie de facut, ca nu cumva sa uitati, pentru ca apoi sa aveti o scuza nepotivita. Va ies lucrurile bine, dar cu efort mare si banesc, si fizic, si emotional. Incercati sa nu va implicati prea mult ca puteti sa aveti probleme de mai multe naturi. O sa fiti in centrul atentiei tuturor celor de la locul de munca, din familie, chiar si oficialitatile vor tine cont de opinia si de viata dvs., indiferent daca asta va convine sau nu.

Cu destula energie veti incerca sa rezolvati tot ceea ce va cade in atributiuni, dar atentie la cum va manifestati dezaprobarea mai ales fata de unii colaboratori. Este posibil ca sa comiteti unele exagerari, iar ceea ce ati construit pana acum sa cada putin in derizoriu. In plus, tot acum nu mai puteti conta in aceeasi masura pe sustinerea unor persoane influente din istoria dvs. Riscul ruperii unor relatii mai ales profesionale este mare in aceasta perioada si nu aveti nevoie de a va pune sub semnul intrebarii o parte importanta dintre finantele dvs.

Relatiile de familie le mentineti tot dvs. destul de incordate, mai ales ca faceti imprudenta de a veni acasa cu problemele de la serviciu pe care insistati sa le dezbateti pana in panzele albe. Fortati nota pe o cale, la o institutie, pentru a va reusi o colaborare, dar nu este momentul favorabil. Sanatatea este nu atat de buna cum credeti, referitor la bani – aveti un noroc chior.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă