18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialZODIA RAC 5 - 11 mai

ZODIA RAC 5 – 11 mai

Weekendul este pentru nativul Rac un moment in care munceste mai ceva ca in timpul saptamanii, nu ca n-a muncit de luni pana vineri, dar acum sunt lucruri de facut ce nu erau prevazute, pentru ca ei, in general, vad lucrurile din familie doar atunci cand nu se mai poate, cand dau pe dinafara.

Cum este acum, aflati poate ca cel mic nu se descurca tocmai bine la scoala si pentru ca vreti sa fiti un parinte grijuliu incercati sa remediati problema, dar ca e mult prea tarziu spuneti ca nu ati stiut ca el nu a spus acasa care este situatia si de aceea s-a ajuns aici. Este posibil sa gasiti ceva meditatori sa ajute sa fie cel mic cu onoarea curata sau mai repede dvs., ca il reprezentati.

Dar saptamana incepe repede si trebuie elaborata o strategie sa vedem ce si mai cu seama cine pune baza pe ce faceti. Nu mai sunteti deloc timizi, ba mai mult stiti cat de important este ca toata lumea sa conteze, sa se bazeze pe dvs., de aceea aveti mare grija sa faceti in asa fel incat sa nu se treaca peste cuvantul sau semnatura dvs. Oamenii vor mustaci, ca nu le place slugareala, dar peste ce spuneti nu pot trece, asa ca veti avea o saptamana in care veti exersa rolul de om important, chiar daca poate veti regreta. Sunteti interesati de evolutia dvs. ca individ, incercand sa corijati toate lucrurile pe care le considerati in neregula.

Veti mai citi ce nu ati bifat la o varsta mai tanara, rezumate, interpretare de text si toate cele ca sa nu fiti pusi in situatii neplacute de catre cei care nu au o asemenea calitate. Stiti singuri sa va evaluati fortele ce nu stau nici in vorbe urlate si nici in pumni mai mult sau mai putin stansi. Poate veti participa la un interviu sau la un concurs de cultura generala. Oricum veti fi primii sa alegeti ce doriti, ba va certati cu familia pe te miri ce nimic.

E corecta atitudinea dvs. care alerteaza pe toti ca nu sunt dusi in lume sa cunoasca acea lume mai stilata la care dvs. accedeti. Veti face acum si aceste oficii, chiar daca nu va face placere, dar surprinderea este mare sa vedeti ca cei mici sunt foarte atrasi si poate isi vor gasi traiectoria in viata.

Relatia cu partenerul de viata are suisuri si coborasuri, nu este nimeni sfant, veti fi mai responsabili, dar nu mai permisivi, ceea ce va da un plus de valoare. Sanatatea este punctul forte pentru Raci acum, asa ca bucurati-va. Bani aveti pentru distractie si culturalizare.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

VIDEO. Inundațiile pun stăpânire pe Brazilia. Bilanțul se ridică la 75 de morți

Bilanțul victimelor ploilor abundente care au provocat inundații în statul brazilian Rio Grande do Sul din sudul țării a crescut la cel puțin 75...
Ultima oră
Pe aceeași temă