14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialZODIA FECIOARĂ 5 - 11 mai

ZODIA FECIOARĂ 5 – 11 mai

Pentru natiivii zodiei Fecioara finalul saptamanii nu aduce nimic de nou sau de mentionat acum. Se vor odihni, daca asta doresc, sau vor face putina ordine prin casa, altii iau masa in oras sau fac vreo vizita.

Nu va place faptul ca trece repede si nu aveti cum sa va bucurati de putina libertate, atata cata se poate in weekend. Interesele dvs. se schimba de aceasta data si veti dori sa invatati ceva nou sau sa va continuati unele studii, sa aveti unele drepturi ca sa puteti castiga bani sau macar sa puteti spune cine sunteti. Asa ca inca din cele doua zile de relas puneti la cale un plan de bataie sa puteti face ce trebuie.

Luni si marti incercati sa va adaptati la serviciu, pentru ca va merge mintea oriunde in alta parte numai la lucru nu, sunteti foarte distrati, si incercati sa implementati aceeasi stare tuturor, nu este rau, dar lumea are de munca doar de aceea sunteti la serviciu. Unele proiecte nu functioneaza bine decat in parteneriat, asa ca incercati sa va cautati niste oameni pe care sa-i determinati sa va ajute in ceea ce visati sa faceti, nu este usor, dar proiectul pare sa merite daca este cu oameni obisnuiti care au reusit in viata.

Pe de alta parte va bucurati ca este ideea dvs. si o relatati tuturor, chiar daca inca nu are inregistrate drepturile de proprietate intelectuala. Sunteti indisponibili pentru mult timp pentru niste persoane ce v-au pierdut urma si incearca sa vada pe unde va aflati ca sa puteti comunica macar pe internet. E bine cand si daca cineva se intereseaza de dvs., mai complicat este sa vedeti ca sunteti cantitate neglijabila.

Este greu sa va impartiti intre atatea obligatii si dati de multe ori rateuri nepermise pentru persoane asa tipicare ca Fecioarele. De multe ori veti reface lucrarile, fie ca vorbim de hartii sau de niste lucruri importante, cum ar fi o casa sau o alta temelie. Va ocupati mai mult sa refaceti treburile pentru dvs. decat sa lucrati pentru altii sau in beneficiul altora. Interesul personal va preocupa acum destul de mult, fiind interesat de ce veti face pe mai departe.

Relatia cu partenerul de viata pare ca va da aripi chiar si celor care au trecut de a treia tinerete. Sanatatea ramane sub un sermn de intrebare.

Cele mai citite

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă