12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialZicu: "Imi asum responsabilitatea pentru infrangere"

Zicu: “Imi asum responsabilitatea pentru infrangere”

“Eu am pierdut meciul. Este vina mea si imi asum intreaga responsabilitate. Nu stiu daca o sa am cosmaruri, dar cu siguranta ma voi gandi mult la aceasta ratare”, a declarat dupa meci Ianis Zicu, care isi asuma responsabilitatea pentru infrangerea suferita de Dinamo in partida cu Farul Constanta.
Florentin Petre, capitanul echipei Dinamo, a mentionat ca antrenorul Ioan Andone nu are de ce sa fie demis dupa esecul inregistrat. “Andone nu are de ce sa fie demis. Au fost rezultate, au fost calificari, campionate castigate, cupe si nu cred ca se pune problema asta. In vestiar ne-a explicat unele lucruri pe care le-am gresit si are dreptate”, a precizat Petre, care considera ca infrangerea trebuie sa dea de gandit. “Am ratat sansa de a fi pe primul loc. Acum trebuie sa ne gandim la meciul de joi, cu Omonia. Acolo vom juca meciul anului, pentru ca am muncit mult, e practic munca noastra de anul trecut”, a admis Petre.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă