12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialZece autoturisme au fost avariate de un cal scăpat de sub control...

Zece autoturisme au fost avariate de un cal scăpat de sub control de proprietar, în Deva

Zece autoturisme au fost avariate, joi seară, în municipiul Deva, de un cal scăpat de sub control de proprietar, care a căzut din caruţă şi s-a lovit la cap, fiind transportat la spital, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Deva care încerca să transporte o canapea cu o căruţă a pierdut calul de sub control, animalul avariind zece autoturisme.

“Probabil calul s-a speriat şi a luat-o la fugă atât printre autorismele aflate în parcările din apropierea blocurilor, dar şi printre cele parcate pe marginea străzilor, avariind zece autoturisme. Proprietarul atelajului a fost aruncat din căruţă şi s-a lovit la cap, el fiind transportat la spital. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă”, a declarat Bogadn Niţu.

Proprietarului căruţei i s-au prelevat probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, întrucât proprietarii autoturismelor care nu au asigurare le-au spus poliţiştilor că bărbatul era băut şi din acest motiv nu a putut controla animalul.

Calul a fost găsit după două ore pe o stradă din Deva.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă