31 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialX Factor: Ştefan Bănică deschide seria edițiilor de Bootcamp

X Factor: Ştefan Bănică deschide seria edițiilor de Bootcamp

Juratul emisiunii de divertisment „X Factor”, Ştefan Bănică, deschide, vineri, seria ediţiilor de bootcamp, cu cei 14 concurenţi pe care i-a pregătit, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

Astfel, vor urca pe scenă 14 concurenți din grupa coordonată de Ștefan Bănică, cei sub 21 de ani, din care juratul va trebui să aleagă şase, pe care să îi trimită în etapa următoare. Colegilor lui, Delia Matache şi Horia Brenciu, le-au revenit categoriile de concurenţi cu vârste peste 21 de ani, respectiv formaţiile muzicale.  

Citește și: FOTO. Scene de GROAZĂ la „X Factor”. Ce s-a întâmplat la preselecţii

În seria de bootcamp, juraţii se tranformă în antrenori şi îşi pregătesc concurenţii aleşi pentru spectacolele live.

În ultima etapă a concursului, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind și de această dată cel care va lua decizia finală.

Citește și: VIDEO: Un tânăr basarabean a emoționat juriul de la X Factor cu un cântec manifest

La finalul etapei Duelurilor, vor intra în galele live ale show-ului nouă concurenţi aleşi de juraţi, dar şi un favorit al publicului, cel mai votat cu ajutorul aplicației X Factor România.

Concurentul ales de public poate fi oricare dintre cei cu trei „da”, chiar și unul dintre cei intrați în Bootcamp și care nu a trecut mai departe în Gale.

Emisiunea de divertisment ”X Factor” se află la al cincilea sezon şi este prezentată de Răzvan şi Dani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă