13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialWozniacki va participa la Maratonul de la New York, după eliminarea de...

Wozniacki va participa la Maratonul de la New York, după eliminarea de la Turneul Campioanelor

Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki, 8 WTA, și-a anunțat participarea la Maratonul de la New York, desfășurat pe data de 2 noiembrie. Daneza a evoluat, săptămâna aceasta, și la Turneul Campioanelor, unde a fost eliminată, în semifinale.

"Am plonjat în moda maratonului, chiar acum voi arăta", a declarat, preluată de agenția Reuters, Wozniacki. "Probabil mâine (duminică) voi face un mic jogging, ceva pentru întreținerea formei, o jumătate de oră, 40 de minute. Spectatorii nu mă vor vedea pe teren duminică, dar mă vor vedea la New York foarte curând".

Wozniacki a decis să se înscrie la maratonul newyorkez abia în luna iulie, doar cu 2 luni înainte de închiderea listei. "Cred că anul acesta am motive să mă mândresc cu ce am făcut, acum cred că trebuie să-mi dovedesc mie că sunt cu adevărat o persoană puternică", a spus daneza de origine poloneză, care crede că este în stare să încheie cei 42,195 km ai cursei de maraton. După această provocare, ea a declarat că vrea să ia o pauză, pentru a intra în viitorul sezon cu și mai multă vigoare.

"Săptămâna viitoare voi fi destul de ocupată, dar după aceea voi sta, voi fi împreună cu prietenii mei. Am nevoie de o vacanță, a fost un sezon lung și a fost un an foarte interesant", a conchis Wozniacki.

Caroline Wozniacki, liderul Grupei Roșii a Turneului Campioanelor, a fost eliminată, în semifinale, de Serena Williams, cu 2-6, 6-3, 7-6. Finala turneului se dispută între Williams și Simona Halep.

Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în...
Ultima oră
Pe aceeași temă