20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialWilliam şi Kate cuceresc Hollywood-ul

William şi Kate cuceresc Hollywood-ul

Tom Hanks, Jack Black, Nicole Kidman şi Jennifer Lopez s-au numărat printre zecile de actori care au ţinut să fie prezenţi sâmbătă la întâlnirea cu prinţul William şi Kate Middleton la Belasco Theatre din Los Angeles, unde ducele de Cambridge a citat din filmul de Oscar dedicat străbunicului său, scrie NewsIn.

Întâlnirea cu vedetele de la Hollywood se afla pe agenda vizitei de trei zile pe care proaspătul cuplu princiar al Marii Britanii o face în California. William este preşedintele BAFTA şi în această calitate a ţinut un discurs. Vorbind cu o voce uşor răguşită, el şi-a făcut audienţa să râdă spunând: „Înainte de a începe, aş dori să-i mulţumesc lui Colin Firth pentru fraza de introducere perfectă – ‘Am o voce’, a spus prinţul William referindu-se la „King’s Speech”, filmul care a câştigat anul acesta Oscarul.

Prinţul şi soţia lui au venit să curteze elitele de la Hollywood şi să promoveze talentul britanic. Şi se pare că starurile de la Hollywood au fost cucerite de naturaleţea cuplului princiar britanic. Jennifer Lopez şi-a adus chiar şi mama la întâlnire, iar Nicole Kidman a vorbit la rândul său cu mama la telefon.

Ducesa de Cambridge a fost întâmpinată cu ţipete de bucurie de către fani, în timp ce a păşit pe covorul roşu într-o rochie creaţie a designer-ului britanic Alexander McQueen. De altfel, Kate i-a fascinat pe americani cu ţinutele sale simple, dar elegante. Soţul său a purtat cravată neagră. Ambii au adus o notă de eleganţă clasică la întâlnirea cu actorii, fără îndoială evenimentul cel mai aşteptat de către presă.

Înainte de a participa la dineul de la Belasco Theatre, ducele de Cambridge a jucat un meci caritativ de polo pe iarbă în faţa unor celebrităţi precum Billy Zane, Jennifer Love Hewitt, Rob Lowe şi Joe Jonas de la Jonas Brothers. William a înscris patru puncte în timpul partidei pe care echipa sa a câştigat-o. Trofeul i-a fost acordat chiar de către soţia sa, care l-a sărutat pe ambii obraji într-o rară afişare publică a afecţiunii, scrie Telegraph.

William şi Kate au venit în California vineri, într-o vizită de trei zile, prima de când s-au căsătorit. Vizita intervine la capătul unui turneu care a inclus şi Canada. Cuplul se va întoarce luni în Marea Britanie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă