20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialVremea se încălzeşte din nou, de luni

Vremea se încălzeşte din nou, de luni

Duminică, precipitaţiile se răresc, dar temperatura este în scădere. În prima parte a zilei în sud şi sud-est, izolat mai cad precipitaţii slabe, dar sunt şanse de soare în partea a doua a zilei< potrivit Realitatea.net.

Duminică, precipitaţiile se răresc, dar temperatura este în scădere. În prima parte a zilei în sud şi sud-est, izolat mai cad precipitaţii slabe, dar sunt şanse de soare în partea a doua a zilei. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în Dobrogea. Maximele scad simţitor, pornesc de la minus 2 grade în nordul Moldovei până la cel mult 5 grade în sud.

Aspectul vremii se schimbă şi în Bucureşti, cerul va fi variabil, dar este frig, doar 5 grade vor fi la amiază.

Luni vremea începe să se încălzească. Se mai înnorează în partea a doua a zilei în regiunile nordice şi vestice unde şi plouă. În nordul Carpaţilor Orientali cad lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Câmpia de Vest şi zona montană înaltă. Temperaturile maxime, în creştere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 1, 2 grade în Moldova şi în depresiunile transilvane şi 10-11 grade în Banat şi pe litoral. Dimineaţa local va fi ceaţă în zonele joase.

Încă nu se încălzeşte în Bucureşti, luni. E aceeaşi vreme rece, dar în general frumoasă, cu 5 grade la amiază.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă