37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialVrancea: Doi morţi şi patru răniţi, între care doi copii, după ce...

Vrancea: Doi morţi şi patru răniţi, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit frontal

 Doi soţi au murit, iar alte patru persoane, între care şi doi copii, au fost rănite, duminică, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, din cauze deocamdate necunoscute, pe DN 2 E 85, la ieșirea din municipiul Focșani spre localitatea vrânceană Garoafa.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, un Opel și un Volkswagen, ambele înmatriculate în județul Vrancea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului frontal violent între cele două maşini, ale cărui cauze sunt încă necunoscute, două persoane, soț și soție, cu vârste aproximative de 40 de ani, care se aflau în Opel au murit la locul accidentului.

Cei doi au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului, pentru scoaterea cadavrelor fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

De asemenea, toți cei patru ocupanți ai autoturismului Volkswagen, o fetiță de trei ani, un băiat de nouă ani și părinții lor, au fost grav răniți în urma impactului violent între cele două maşini.

În cazul fetiței a fost necesară efectuarea manevrelor de resuscitare la locul accidentului, ulterior toți cei patru fiind transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Pantelimon" din Focșani.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulația rutieră pe DN 2 E 85, la ieșirea din municipiul Focșani spre Garoafa, se desfășoară alternativ din cauza accidentului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă