18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVISCOL în ţară. Vezi care sunt DRUMURILE ÎNCHISE

VISCOL în ţară. Vezi care sunt DRUMURILE ÎNCHISE

Mai multe drumuri naţionale au fost închise sau maşinile circulă cu greu, din cauza lapoviţei şi ninsorii, informează Compania Naţională de Austostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), potrivit România TV.

Drumurile cu circulaţie întreruptă sunt:

DN 24C Manoleasa-Rădăuţi Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;
DN 29 Botoşani-Manoleasa Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;
DN 29A Dorohoi – Rădăuţi Prut; imposibilitatea de a acţiona din cauza viscolului puternic;

De asemenea, menţionăm că a fost restricţionat traficul pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe următoarele drumuri naţionale:

DN 59 Moraviţa – punctul de frontieră;
DN 59A Jimbolia – punctul de frontieră.

Drumuri cu circulaţie îngreunată:

DN 57 Nicolint – Oraviţa;
DN 59C Jimbolia – Comlosu Mare;
DN 57A, km 16+000-km 25+000.

CNADNR-SA roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată), etc.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

De asemenea, CNADNR-SA a intervenit, până la ora 17.00, cu 393 autoutilaje, răspândind 1213 tone de materiale antiderapante şi 4 tone clorură de calciu pe sectoarele de drumuri naţionale unde au fost întregistrate precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

 

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă