12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialViolențele de la Koln: 31 de suspecți, inclusiv 18 solicitanți de azil

Violențele de la Koln: 31 de suspecți, inclusiv 18 solicitanți de azil

Poliția germană efectuează verificări în cazul a 31 de suspecți în total, inclusiv 18 solicitanți de azil, pentru violențe și furturi comise în ajunul Anului Nou la Koln, informează Agerpres.

Anunțul a fost făcut vineri de Tobias Plate, purtător de cuvânt al Ministerului federal de Interne, citat de AFP și Reuters.

Într-o conferință de presă la Berlin, purtătorul de cuvânt a indicat că este vorba despre 31 de suspecți, ale căror nume au fost identificate, și că 18 dintre ei au statut de solicitat de azil, suspectați de furturi și violențe fizice. El a citat date oferite de poliția federală germană.

Din grupul respectiv de suspecți chestionați fac parte nouă algerieni, opt marocani, cinci iranieni, patru sirieni, dar și doi cetățeni germani, un irakian, un sârb și un american.

Potrivit agenției DPA, care citează postul public WDR, două persoane au fost arestate în legătură cu violențele survenite în apropiere de gara principală din Koln. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă