0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialVinuri cadou cu eti­chete personalizate, non-kitsch

Vinuri cadou cu eti­chete personalizate, non-kitsch

Pivot Noir – www.pivotnoir.ro – este adresa la care iubitorii de vin cu gust pentru frumos își pot procura sau pot trimite vinuri cadou prietenilor, cu etichete personalizabile – totul online, fără dureri de cap. La secțiunea „Vinuri Personalizate – Fă-ți eticheta!“ de pe pivotnoir.ro se află peste 150 de lucrări de artă – semnate de artiștii Felix Aftene, Valeriu Gonceariuc sau Constantin Tofan – preîncărcate pe site.

La tablourile în format digital pot fi adăugate mesajele dorite de cumpărător, tot direct pe site, unde imediat apar și simulările respectivei etichete pe sticla aleasă, pentru o ultimă verificare. Acest serviciu costă doar 1 leu, reprezentând drepturile de autor ale artiștilor care colaborează cu site-ul.

Tudor Bălan, creatorul site-ului și colecționar de artă, are o experiență de câțiva ani pe piața digitală a vinului, fiind inițiatorul, în urmă cu trei ani, al primei aplicații pentru terminalele mobile care oferă servicii de „somelier personal“.

„Firește că de pe site se pot cumpăra și majoritatea brandurilor consacrate de vinuri din România, și multe nume celebre din import – dar am observat că există un apetit crescut pentru etichete personalizate cu gust, căruia am decis să-i dăm satisfacție“, a spus Bălan la lansarea site-ului său.

Pe pivotnoir.ro există și o bursă a vinurilor, pe care doritorii de cantități mai mari, pentru evenimente sau pentru crama privată, se pot înscrie și primesc ulterior oferte de la diverși producători, în funcție de criteriile selectate. De asemenea, pe site e disponibil și un serviciu de consultanță, pentru cei care au nevoie de informații sau sfaturi suplimentare.   

Cele mai citite
00:01:28

Fostul lider din Peru, Alberto Fujimori, a fost eliberat din închisoare după 16 ani

Fostul președinte peruan Alberto Fujimori, care ispășește o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru încălcarea drepturilor omului, în timpul deceniului lui de...

Banii la cercetare, așteptați din mediul privat. Un nou cod fiscal din ianuarie

Cheltuielile bugetare în 2024 vor fi cu 48 de miliarde de lei mai mari decât cele din 2023, estimează ministrul Finanțelor. În cel mai...

Reforma guvernanței economice europene – implicații pentru România

În peisajul economic al ultimilor ani, marcat de niveluri din ce în ce mai ridicate ale datoriilor guvernamentale ale statelor membre, dar și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă