18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialViitorul, remiză cu U Cluj

Viitorul, remiză cu U Cluj

Sâmbătă seară, FC Viitorul a susţinut primul meci din 2013 în faţa propriilor suporteri. În etapa a 21-a a Ligii I, constănţenii au primit vizita Universităţii Cluj, întâlnirea încheindu-se la egalitate, 1-1 (0-0).

Partida a debutat cu o mare ocazie a gazdelor: în min. 6, Chiţu a executat o lovitură liberă, Bălaşa a reluat periculos cu capul spre poartă, însă Boşneag a respins în corner, cu un reflex uimitor. Până la pauză, tot Bălaşa s-a dovedit a fi cel mai periculos jucător al gazdelor, în min. 26, în urma unei lovituri libere executate de Cârstocea, fundaşul Viitorului reluând cu capul puţin pe lângă poartă.

La patru minute de la reluare, centralul Tudor a dictat penalty pentru oaspeţi în urma unui duel în careu între Mladen şi V. Dinu. Acelaşi V. Dinu a transformat de la punctul cu var, scorul devenind 0-1. În min. 55, Rusu a reluat cu capul puţin pe lângă poartă, iar cinci minute mai târziu U. Cluj a fost aproape de desprindere, când V. Dinu a trimis în transversală, direct din lovitură liberă. În min. 64, Viitorul a restabilit egalitatea: Toşca a centrat în careu şi Chiţu a înscris printr-o lovitură de cap, scorul devenind 1-1. Clujeanul Bucşa a irosit o ocazie importantă în min. 78, când a trimis peste poarta gazdelor, de la 7 metri. Ultima ocazie a partidei a aparţinut Viitorului. În min. 88, Lazăr a şutat periculos de la 30 m, Boşneag reţinând cu dificultate.

Rezultat final: FC Viitorul-U. Cluj 1-1. În urma rezultatului din meciul de sâmbătă, Viitorul a coborât un loc în clasamentul întrecerii şi acum se află pe locul 13, la doar patru puncte de primul loc ce duce în eşalonul secund. Pentru constănţeni urmează un meci contra unei echipe aflate în zona periculoasă, Gaz Metan Mediaş.

Scaunul lui Anghel se clatină

Tot mai multe voci anunţă că Hagi nu mai este mulţumit de prestaţia echipei sub comanda lui Cătălin Anghel. Totuşi, aceleaşi voci susţin că Anghel este doar omul care transmite indicaţiile lui Hagi. Astfel, este puţin probabil ca Viitorul să îşi caute un alt antrenor, dar sunt şi şanse destule. Dacă se va întâmpla aşa, cel mai probabil este ca locul lui Anghel să fie luat de unul dintre antrenorii de la grupele de juniori care sunt familiarizaţi cu sistemul implementat şi la echipa de seniori.

 

10 rezultate de egalitate a obţinut Viitorul în primele 21 de etape.

 

Cele mai citite

Stații noi pe traseele STB 178 și N122

Începând de sâmbătă, 15.06.2024, pe traseele liniilor 178 și N122 vor fi introduse două stații noi, anunță Societatea de Transport București (STB). Astfel, pe sensul spre terminalul „Master”,...

Ciolacu, despre varianta Mircea Geoană, după ședința PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la începutul...

VIDEO. Babasha, “copilul” pe care un întreg stadion l-a huiduit. Cine e artistul controversat

Vlad Babașa, cunoscut drept Babasha, este un artist originar din Bacău care a câștigat popularitate pe diverse platforme de streaming audio. Recent, el a...
Ultima oră
Pe aceeași temă