12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Destinul tragic al bărbatului care s-a transformat în Batman pentru a...

VIDEO: Destinul tragic al bărbatului care s-a transformat în Batman pentru a înveseli copiii grav bolnavi

Un bărbat din SUA, care a devenit cunoscut pentru că se îmbrăca în Batman și mergea în spitale pentru a distra copiii bolnavi, a murit, duminică noaptea, într-un accident de mașină cu Batmobilul, potrivit gawker.com

Lenny Robinson, din Maryland, se întorcea acasă de la un spectacol de mașini din Virginia, unde și-a prezentat Batmobilul, când a oprit brusc pe șosea din cauza unei defecțiuni la motor. Acesta a fost lovit de o altă mașină și nu a supraviețuit impactului. Celălalt șofer nu a suferit răni grave. 

Înainte de muri, bărbatul a oprit la o benzinărie unde a cunoscut o familie, iar copiii erau interesați de mașina lui. Robinson le-a dat copiilor câteva accesorii de-ale supereroului și a plecat odată cu ei. Familia a fost martoră la tot accidentul. 

Lenny Robinson și-a vândut curățătoria și a investit banii într-un costum de Batman și o mașină de supererou ca să îi înveselească pe copiii bolnavi în fază terminală. În scurt timp, Batman a devenit președintele asociației ”Supererori pentru copii”, din care făceau parte mai mulți adulți care se costumau ca eroi pentru a-i vizita pe copiii bolnavi. Organizația nonprofit pentru copiii cu cancer ”Speranță pentru Henry” a realizat un clip în memoria supereroului. 

Sursă: gawker.com

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă