10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Şocant: Un cuplu de origine rusă, acuzat pentru uciderea a 30...

VIDEO Şocant: Un cuplu de origine rusă, acuzat pentru uciderea a 30 de persoane şi canibalism

Un cuplu de origine rusă, acuzat pentru uciderea a 30 de persoane şi canibalism. Cei doi se pozau cu părţile corpurilor persoanelor ucise, pe care le şi conservau informează The Telegraph.

Dmitri Bakshaev în vârstă de 35 de ani, şi soţia să Natalia (42 de ani), sunt cercetaţi pentru mai multe cazuri de omor şi canibalism, după ce anchetatorii au descoperit în dormitorul acestora imagini cu părţi ale corpurilor umane, inclusiv capul unei femei care a fost gătit şi pus pe un platou cu portocale.

 

Cei doi ar fi ucis 30 de persoane în ultimele două decenii, în timp ce locuiau într-o academie militară din sud-estul Rusiei, mai precis în Krasnodar, unde soţia bărbatului suspectat fusese angajată. În dormitorul acestora s-au descoperit mai multe reţete şi videoclipuri cu lecţii de gătit carne umană, după ce anchetatorii au fost informaţi de către nişte muncitori că au găsit un telefon ce aparţinea lui Dmitri Bakshaev şi în care erau poze cu o mâna şi cu alte părţi ale trupului unei femei. 

Presa locală a publicat o fotografie în care Bakshaev ţinea o mâna umană în gură, iar oamenii legii au descoperit la scurt timp, fragmente ale unui corp într-o soluţie care conţinea sare, dar şi carne congelată. De asemenea, aceştia au mai găsit şi un borcan cu o mâna conservată cu care bărbatul se pozase.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă