19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Primarul Timișoarei compune melodii, în timp ce hoții fură busturi de...

VIDEO. Primarul Timișoarei compune melodii, în timp ce hoții fură busturi de bronz

În timp ce în oraș au fost furate trei busturi de bronz, edilul din Timișoara, Nicolae Robu se laudă pe pagina de Facebook cu o nouă compoziție muzicală care a strâns zeci de mii de vizualizări.

”Peste 10 300 de vizualizari ! Da, dragi prieteni, am depăşit 10 300 vizualizari pe youtube la compozitia mea muzicala “Ca marea”. După ce am finalizat, în doi ani şi-o lună, sub pasajul Michelangelo, depăşind cu brio toate dificultăţile şi realizând un obiectiv de mare interes şi mare impact pt. Timişoara, în termeni superlativi, am dreptul să mă ocup, puţin măcar şi de sufletul meu, nu?”, a scris Nicolae Robu, pe pagina personală de Facebook.

Astfel, în timp ce edilul compunea melodii, în oraș trei tineri furau busturi de bronz. Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani, au fost identificați de polițiști ca fiind principalii suspecți în cazul furturilorale lui Victor Babeş, Aurel Cândea și Emanuil Ungureanu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, Ionuț Bocancea.

Citește și: Trei busturi din bronz au fost furate, în Timişoara. Suspecții, duși la audieri

Aceasta nu este prima găselniță a edilului timișorean. Nicolae Robu este recunoscut pentru activitatea intensă de pe rețelele de socializare. Mai mult, edilul a ales să comunice timișorenilor informațiile de interes public cu ajutorul platformei Youtube. Astfel, edilul se filmează citind comunicate de presă și publică filmulețele pe Youtube și pe rețelele sociale. 

Nicolae Robu a transmis primul “mesaj audio-video”, despre reluarea lucrărilor pe şantierul de la pasajul Michelangelo, relatează tion.ro. Primarul  a postat clipul, pe care l-a încadrat la categoria ”Comedie”, pe YouTube şi Facebook.

Citește și: VIDEO. Primarul Timișoarei comunică prin Youtube cu cetățenii. Care a fost primul mesaj video

„Mi-am cumpărat din Rhodos un trepied pentru telefon, am pus telefonul pe el, m-am aşezat pe scaun, mi-a luat câteva minute… Când voi considera că e cazul, aşa voi face. Poate unii preferă să urmărească aşa, şi nu citind. Vin cu o ofertă mai largă, eu sunt inovator”, a povestit, miercuri, primarul.

 

 

 

 

Cele mai citite

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă