15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVideo: Horoscopul săptămânii 18 - 25 decembrie 2010

Video: Horoscopul săptămânii 18 – 25 decembrie 2010

romanialibera.ro vă prezintă cel mai complet horoscop săptămânal, în format video, realizat de psihologul şi astrologul Dani Belea.

Click pe zodia dumneavostră din partea stângă a paginii pentru a urmări horoscopul video complet pentru perioada 18 – 25 decembrie.

BERBEC Dacă în primele zile ale intervalului în discuţie jobul încă vă mai solicită, familia are prioritate în mintea şi în sufletul dumneavoastră, ceea ce poate chiar trezi invidii din partea celorlalţi care nu prea înţeleg cu cât efort întreţineţi acest frumos echilibru.

Unora nu le cade bine să vă vadă ca pe nişte privilegiaţi ai sorţii, care se simt confortabil în adevăratul sens al cuvântului, alături de o familie iubitoare care vă va încărca mereu bateriile. Stresul creat de aşa-zişii prieteni vă dă ceva bătăi de cap şi poate chiar insomnii, din dorinţa de a vă proteja familia.

Berbecilor totul li se pare că este un haos în care zi de zi caută să facă ordine. Uşor obositor acest lucru, dar nu atât de mult încât berbecii să cedeze în faţa dificultăţilor.

TAUR Săptămâna aceasta sunteţi excesiv de sensibili la tot ceea ce vă înconjoară. Stiţi sau credeţi că ştiţi totul. Oricum asta vă face “omul orchestră”, omul cu un al şaselea simţ. Cel puţin aşa credeţi dumneavoastră.

Recunoaşteţi că vă place să anticipaţi lucrurile chiar şi atunci când nu de puţine ori o cam luaţi razna, adică nu e chiar aşa cum spuneţi. Momentul nu este oportun nativilor care au în acestă perioadă nevoie de multă putere de convingere şi mai ales de rezistenţă.

Imprevizibilitatea cu care abordaţi lucrurile surprinde anturajul sau, mai cu seamă, pe superiorii, care este posibil să vă subestimeze fie puterea de muncă şi rezistenţa la stres, fie tăria de caracter, dorind cu ferocitate să vă calce în picioare, chiar şi atunci când aveţi dreptate.

GEMENI Este o periodă în care veţi reajunge în centrul atenţiei. Dacă vă lipsea lumina reflectoarelor, acum poate veţi căuta să mai şi scăpaţi de ea, pentru că s-ar putea să vă suprindă toată atenţia bruscă de care vă bucuraţi. Acest lucru se produce într-un moment în care nu vă aşteptaţi, în care vă planuiaţi cu totul şi cu totul altceva. Din acest motiv nu veţi şti deseori cum să reacţionaţi cel mai bine.

Posibil să aveţi în următoarea săptămână reacţiile mai lente, lăsând senzaţia că nu sunteţi pregătit pentru ceea ce scrie în fişa “postului” dumneavoastră, cu toate că faceţi ceea ce faceţi de multa vreme şi sunteţi doar o persoană care are nevoie de un pic de timp să se readapteze cerinţelor pe care le-aţi mai executat cândva ireproşabil.

Este o săptămână în care sunteţi energic şi foarte prins la serviciu. În plan personal, veţi avea de ales între o întâlnire potenţial amoroasă şi o alta care poate să vă deschidă noi orizonturi sub aspect profesional.

RAC Se întâmplă clar o minune sau, dacă nu, oricum ceva cu care o să şocaţi partenerii de afaceri sau colegii de la serviciu.

Acum e clipa care nu va mai veni curând, când trebuie să faceţi ce e nevoie, adică doar mai mulţi paşi în faţă. O să aveţi o stare materială şi emoţională din ce în ce mai bună.

Pentru că sunteţi un om de onoare şi vă respectaţi cuvântul, nu uitaţi de multe lucruri, evenimente, oameni care, printr-o conjunctură fericită, s-au perindat prin viaţa voastră şi v-au făcut omul de acum.

LEU Călătoriile vă istovesc foarte tare, abia aşteptaţi vacanţa de sărbători să vă odihniţi. Aţi tras din greu pentru un proiect cu predilecţie personal care este pe cale să se termine, fiind acum într-o etapă decisivă.

Urmează alte formalităţi pe care aveţi timpul necesar  să le duceţi la capăt având şi o pauză de sărbători.

Experienţa pe care aţi dobândit-o în activiatea voastră de până acum vă face candidatul ideal în cazul unei eventuale promovări sau măriri de salariu. Sunteţi apreciat şi căutat de toate echipele pe post de aliat.

FECIOARĂ În această săptămână nu trebuie să vă mai lăsaţi conduşi de nimeni, puteţi să faceţi ceea ce vreţi, dar mai cu seamă e bine să faceţi ceea ce trebuie.

Chiar daca este vorba despre o schimbare în căminul dvs. sau despre o schimbare de look, vă place să o faceţi de unul singur, asumându-vă toate consecinţele.

Vă bucuraţi de sprijinul şi înţelegerea familiei, care ştie că treceţi printr-o criză de personalitate, indiferent de vârsta pe care o aveţi, şi asta trebuie respectat sau cel puţin tolerat.

Se ştie că la un moment dat succesul înnebuneşte, dar la dvs. este vorba doar despre un scurt puseu în traseul maturizării.

BALANŢĂ Cum vă spune chiar numele zodiei, chiar tindeţi spre echilibru şi armonie, lucru care vă face să aveţi cele mai bune intenţii pe care le puteţi duce la bun sfârşit cu brio. Faceţi bine la timp şi ireproşabil aproape toate sarcinile zilnice şi deseori vă întrebaţi de unde vi se trage puterea aceasta.

Sub aspectul vieţii sociale, de săptămâna aceasta veţi avea multe alegeri de făcut, solicitându-vă mult diplomaţia.

Pregătiţi ceva mult aşteptat de cei dragi, poate o masă festivă, chiar o petrecere restrânsă, în care să-i includeţi pe toţi.

Sănătatea cere puţină atenţie, chiar dacă nu sunteţi în vârstă e bine să programaţi un control complex, pentru a prinde o eventuală afecţiune în stare incipientă.

SCORPION Faptele pe care le veţi face în acest sfârşit de an vor avea un mare impact pozitiv pentru apropiaţi şi, deopotrivă, negativ pentru cei care nu fac parte din “clanul” dvs.

Sunteţi în plină acţiune şi nimeni şi nimic nu vă poate opri, dacă este vorba despre ceeea ce vreţi sau aveţi nevoie, indiferent daca este zi sau noapte, cald sau gerul de pe lume.

Fie că vreţi să puneţi pe roate o afacere sau să vă consolidaţi poziţia la serviciu, veţi fi ca o stâncă pe care nimeni nu o poate urni.

SĂGETĂTOR Aveţi un plan care trebuie încheiat până la finalul anului şi de aceea sunteţi foarte agitaţi şi este destul de greu să vă intre cineva în graţii. Miza este mare şi vizeaza cu care se întâmplă totul, la fel.

Simţiţi lipsa familiei în această parte a anului, care se pare va pleca într-o călătorie fără dvs.

CAPRICORN Puteţi încerca să demaraţi o nouă activitate în care veţi implica pe rând toată familia, un hobby, o excursie, un lucru nou, orice întâreşte coeziunea familiei.

Sunteţi nevoiţi să faceţi din bugetul familiei o prioritate, exprimată prin comunicare şi speranţa înţelegerii în căminul dvs. Doar aşa folosirea cardurilor, a veniturilor, plata facturilor, devine o chestiune de responsabilizare a celorlalţi, deşi dvs. trebuie să deţineţi controlul. Părinţii vă solicită când vă e lumea mai dragă, însă asta chiar nu vă deranjează pe dvs. Perioada 18 – 25 decembrie vă solicită îndeajuns, cât să nu aveţi timp de planuri pe termen lung sau de visare.

VĂRSĂTOR Greu se găseşte ceva care să nu fie bine pus la punct şi la locul său, la un nativ din zodia Vărsătorului. Vă place ordinea, disciplina şi stricteţea pe care o impuneţi nu doar dvs., ci o pretindeţi tuturor colaboratorilor.

Dacă totul merge strună, de ce să nu profitaţi de laude, deşi uneori nu dvs. le meritaţi în totalitate.

Surprinzător, veţi avea parte de multe ovaţii, se vorbeşte despre dvs. numai la superlativ, pentru că mulţi oameni depind de poziţia, toanele dvs. şi felul în care îi percepeţi.

PEŞTI Flexibilitatea caracteristică zodiei Peştilor este de bun augur în săptămâna asta care vă oferă multe oporunităţi atât pe plan profesional cât şi personal.

Vă aplecaţi mult asupra familiei la care ţineti mai mult decât la orice, veţi găsi cu uşurinţa unui dascăl pasionat metoda cea mai potrivită de a vă învăţa copilul sau nepotul prin joc şi distracţie, lucruri pe care nu le ştie. Aici este responsabilă creativitatea de care nu sunteţi privat şi care acum atinge cote maxime.

În perioada aceasta vă duce mintea şi la cei nevoiaşi, chiar aţi vrea să faceţi pachete cu lucruri care nu vă mai sunt de folos, pentru a le oferi celor dezavantajaţi de soartă.

Nu încercaţi în acest fel să vă spălaţi de păcate din trecut, ci sunteţi bântuit de un sentiment de compasiune şi nobleţe care vă obligă să faceţi asta.

Cele mai citite

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă