15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia TAUR, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Incepand de sambata, o data ce incepe weekendul, Taurii sunt pe cat de obositi dupa o saptamana grea de lucru, pe atat de solicitati cu tot felul de activitati. Desi in aer pluteste o atmosfera de bine si destul de imbietoare pentru mers la distractie, pentru a intretine discutii cu prietenii, trebuie sa fiti precauti, ceva va spune ca nu puteti avea incredere in nimeni, cu atat mai putin intr-o persoana care rade excesiv, are un obraz frumos si haine scumpe.

Dezamagirea pe care aceasta precautie v-o da este demolatoare a moralului dvs., fara sa mai vorbim ca treburile din casa devin din ce in ce mai plictisitoare, apoi nici faptul ca se apropie o alta saptamana de munca de rutina al carei sfarsit nu se intrevede simtind doar satisfactia din zilele de salariu va face sa va simtiti fara de speranta. Dar nu va fi asa.

Ceva neasteptat, neprevazut intervine prin intermediul altora, eventual parinti, prieteni, frati etc. care va schimba radical starea sufleteasca. Aflati despre alte oportunitati de a face achizitii inspirate, inedite pentru diverse ocazii pe care le aveti deja contabilizate in agenda dvs. pentru viitorul imediat. Apoi ganditi-va ca, si daca nu ar fi asa, aveti parte de o infuzie suplimentara de capital care va face sa va creasca moralul sau sa va scoata din starea de plictiseala iremediabila prin care puteti trece.

Shoppingul este la ordinea zilei la aceasta data, este vorba si despre diverse schimbari de arhitectura interioara in caminul dvs., care nu va prea incanta pentru ca tot greul muncii brute pe dvs. va cadea. Ideea si initierea acestora vine de la alti membri ai familiei in fata carora, din prea multa politete sau dintr-o forma de respect nemasurat, refuzati sa va impuneti punctul de vedere. Din partea anturajului in timpul saptamanii de lucru, nu veti avea prea mare sprijin si nici recunoasteri ale valorii dvs., desi se vede cu ochiul liber ca in final dvs. detineti adevarul referitor la faptele aflate in discutie. Aici Taurul trebuie sa aiba mare rabdare si stapanire de sine pentru a tine in frau invidia si rautatile celorlalti, dar nu uitati ca lucrurile se vor mai aranja pana la sfarsitul saptamanii de lucru.

Relatiile de cuplu sunt bune pentru cei aflati déjà intr-o relatie stabila, iar cei care au avut unele iluzii frumoase acum trec printr-o perioada de pauza de neinteles. Rudele mai indepartate ajung sa apeleze la dvs. pentru un anume fel de ajutor, iar sub acest aspect, cu toate ca nu aveti timp si nici banii pentru a demara treburile cerute, tot veti sari in sprijinul celor aflati in nevoie. Sanatate – convalescenta, bani – destui la inceputul saptamanii.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Cutremur puternic în apropierea graniței dintre Mexic și Guatemala

Un cutremur cu magnitudinea 6,4 s-a produs duminică dimineață în apropierea coastei statului mexican Chiapas, a anunțat Institutul Geologic al Statelor Unite, potrivit Reuters. Cutremurul...

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...
Ultima oră
Pe aceeași temă