17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia SCORPION, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Scorpionul este fascinant, parca se intrece pe sine, ce mai, nu este de recunoscut, nu este el acel Scorpion pe care-l analizam saptamana de saptamana. Spre exemplificare se poate spune ca spiritul dvs. de voluntariat este deosebit acum, astfel ca o serie de activitati, unele dintre ele amuzante, le faceti spre beneficiul altora. Dar atentie, faceti rar asta. Deci sau sunteti indragostiti, sau aveti dvs. unele interese ascunse.

Pe faza trebuie sa fie cei din anturajul Scorpionilor care nu trebuie sa fie prinsi de acestia pe picior gresit. De cum incepe o noua saptamana nativul paseste cu incredere, cu siguranta in valtoarea vietii, dar mai exista unele unghiuri, unele aspecte pe care nu le iau in considerare, pe care le pierd din vedere, asa ca ziua de luni se va desfasura intr-o nota destul de ezitanta. Iar Scorpionul aici are punctul sau slab; cand este ezitant este ca si perdant. Dar asta nu se va intampla, pentru ca zilele de marti si miercuri sunt zile care-i vor obliga pe nativi sa-si planifice cu atentie fiecare pas, fiecare miscare, sa citeasca printre randuri, sa pregateasca sa traga de limba pe cine trebuie, astfel incat ceea ce cu putin timp in urma era ca o slabiciune se va transforma intr-o adevarata forta.

Totusi in ceea ce priveste relatiile de munca trebuie sa fiti cu ochii in patru. Sa nu lasati pe altii sa va surpe autoritatea, sa nu faceti promisiuni cuiva la fel de puternic ca si dvs., dar mai ales nu va incarcati cu problemele altora, pentru ca ceea ce vi se va intampla acum sub aspect profesional sau doar ca relatie de munca va avea repercusiuni pe durata mare de timp. Si nu sunt vremuri ca sa va puteti permite niciun fel de risc.

Dragostea este reperul pe care va bazati de data aceasta, dar asta implica o departajare de un trecut care acum devine redundant. Nu este usor sa vorbiti in termeni categorici in astfel de circumstante, dar greul cel mare ii va fi celui care este pus pe liber. Poate ca nu se va ajunge chiar aici, dar asta inseamna sa sufere Scorpionul, deci va fi un fel de care pe care, unde nativul detine toate cheile. Sanatatea – putina dieta nu strica, banii – sponsorizare din strainatate, poate.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...

FCU Craiova și FC Voluntari, în Liga a 2-a! Dinamo și FC Botoșani au prins barajul

FCU Craiova și FC Voluntari vor juca din sezonul viitor la matineu, în timp ce Dinamo și FC Botoșani au prins locurile de baraj,...

1 august devine Ziua naţională a Salvamont România

Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră sesizată, propunerea legislativă de instituire a Zilei Naționale a Salvamont România, care va fi sărbătorită în...
Ultima oră
Pe aceeași temă