25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SCORPION, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia SCORPION, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Imediat ce vine weekendul Scorpionul se antreneaza intr-o serie de activitati in mare parte de natura profesionala, asta fiind ideal daca concura si cu activitatea artistica, acolo unde exceleaza nativul. Dar, din nefericire, apar o serie de incercari pentru acest semn zodiacal care il va face sa se simta ca-i fuge pamantul de sub picioare.

Se poate simti ca este depasit de situatie, sa creada ca altii au avut sanse mai mari, sa jinduiasca pentru un pic mai bine si pentru ei, in cazul in care viata li se pare greu de suportat. Dar este doar o stare de moment, Scorpionii nu trebuie sa-si piarda increderea in ei, lucrurile incep sa se limpezeasca asa cum se limpezeste cerul dupa furtuna, iar ei vor fi din nou stapani pe situatie. Puterea, forta personala incep sa de consolideze acum, iar puterea de atractie devine acel factor pe care intotdeauna nativul s-a bazat in cele mai confuze situatii.

Un telefon pe sambata, devine o adevarata conversatie, poate mai profunda si mai placuta decat o intalnire la o terasa sau una tete-a-tete, fara sa mai vorbim ca poate sa va angajeze ziua de duminica, cu o invitatie la o cafea. Cineva din familie poate fi invidios pe dvs., sau daca nu, macar ceva bete in roate tot incearca sa va puna, marsand pe ideea ca va bucurati degeaba, pentru ca oamenii nu sunt asa de buni si binevoitori cum ii vedeti dvs. acum. Nu e cazul sa dezarmati, o revelatie in acest sens puteti avea.

Pe luni sentimentele proprii, increderea, vointa si toate trairile tonice pe care le aveti va sporesc farmecul personal, fara sa mai vorbim de simtul umorului care va face remarcat in orice anturaj. La serviciu s-ar putea sa nu aveti parte chiar de o atmosfera lejera, propice pentru desfasurarea unei munci constructive, puterea de concentrare se poate sa mai scada pe marti, miercuri, dar nimic altceva nu va impiedica sa fiti acea persoana de incredere, placuta pe care toti o doresc prin preajma.

Totusi, asteptati-va sa apara pe joi, vineri o confuzie legata de comunicare, asa facandu-se ca unii vor putea incerca sa va invaluie cu diverse neadevaruri privind sarcinile pe care le-au transmis. Fiti atenti la ce vi se pune, notati-va in carnetel datele de predare a lucrarilor, dar mai ales repetati cu voce tare atat cat sa aveti martori la dialogul cu superiorii. Daca ceva nu vi se pare in ordine referitor la cum se dezvolta o anume relatie nu va sfiiti sa faceti o serie de sapaturi, de investigatii, pentru a gasi acea hiba care se transforma in ascendentul celuilalt.

Relatia cu partenerul este una solida, chiar se pare ca pe la inceputul saptamanii veti fi invitati la o onomastica. Sanatate – ceva probleme cu ochii, iar banii poate au unchii sau matusile.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Clasamentul WTA actualizat. Câte jucătoare are România în top 100 + Ce loc ocupă Simona Halep

Poloneza Iga Swiatek continuă să conducă detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis dat publicității luni de WTA, în care România are...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Clasamentul WTA actualizat. Câte jucătoare are România în top 100 + Ce loc ocupă Simona Halep

Poloneza Iga Swiatek continuă să conducă detașat în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis dat publicității luni de WTA, în care România are...
Ultima oră
Pe aceeași temă