12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 1 - 7 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 1 – 7 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 – 7 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pestii in aceasta perioada se simt excelent indiferent de ceea ce se spune in lume despre ei. Se simt atat de bine incat parca sunt din nou indragostiti sau vor sa se indragosteaca din nou, ori doar sa-si recucereasca partenerul, ceea ce, trebuie sa recunoasteti, nu este chiar de ici-de-colo. In acest weekend traiesc o stare de euforie care nu se va sterge chiar asa de usor, mai mult, se va prelungi si saptamana viitoare.

Chiar si luni, parca au pe umeri doua capete, nu unul, asa ca este greu sa se inteleaga cu cineva sau sa-I inteleaga cineva care deja si-a stabiliti alegerile personale. Dvs. Pestilor sunteti departe de tot ceea ce inseamna aspect serios al vietii in sine, dar pana la sfarsitul saptamanii, la advertismentul multora, mai ales a celor din familie, va trebui sa sariti de-o parte sau de alta a baricadei pe care dvs. ati ridicat-o cu lipsa dvs. de realism, cu starea de visare pe care ati imbratisat-o. De altfel, indiferent de ceea ce v-a creat acesta dispozitie, se pare ca ati asteptat mult aceste momente, incat parca va si vedeti acolo unde deseori ati fost aproape, dar nu a fost sa se si implineasca.

Pe miercuri si joi sunteti la fel de extaziat, jubilati, sunteti inclinati sa amanati tot ce este serios de facut pe mai tarziu. Nimeni nu va va spune nimic pana vineri, asa ca sunteti liberi sa faceti ce vreti, sa va bucurati de ceea ce ati castigat sau credeti ca o sa castigati.

Pe vineri insa munca dvs. incepe sa creeze probleme, sunteti in intarziere si cineva se va vedea in situatia de a va readuce la realitate. Nu, nimeni nu o sa reuseasca sa va franga aripile, dar cel putin pe moment va va determina sa va asezati catinel, sa va puneti pe munca, pentru ca nu-i de glumit sub acest aspect, mai ales ca unii dintre cei din anturaj poate sa va fie un exemplu de invatatura de minte. Bani – visati la mai bine, si se poate mai bine, sanatate – dureri de ochi.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 1 – 7 septembrie

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă