17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia LEU, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia LEU, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend dvs. Leilor aveti o dispozitie de zile mari numai ca vor aparea cateva obstacole, aproape cate unul pe fiecare zi libera, suficient pentru a va strica tot cheful. Pe de alta parte, ceea ce nu prea iau altii in considerare este faptul ca acestor nativi cu greu li se poate strica cheful atunci cand sunt pusi pe lucruri mari.

La inceput este posibil sa aveti ceva de furca poate cu o persoana, care insa nu este din familie, exclus sa fie vorba despre partener, se va tine scai de dvs., vrand sa va fie in preajma, si care se tot plange de diverse lucruri, asta in asteptarea unui ajutor, eventual un castig banesc. Nu veti scapa usor din aceasta capcana care vi se deschide decat daca va asigurati ca aveti pe cineva apropiat langa dvs. astfel incat sa nu aiba curajul sa mai scoata o vorba. In concluzie, in aceste zile, feriti-va de persoanele incomode care nu vor altceva decat sa va stoarca de vreo promisiune sau sa profite de bunatatea dvs.

De asemenea, la capitolul comunicare nu stati bine. Dar asta nu din cauza dvs. Vreti sa impartasiti idei, vreti sa aveti o conversatie constructiva, dar altii va pun frana. Ei nu vor altceva decat palavrageala, ceea ce Leilor nu le pica chiar bine, este un disconfort care le face rau chiar daca ar incerca sa schimbe vorba. Atunci veti parea aroganti, aparand riscul sa pierdeti o parte din cunoscutii alaturi de care candva va simteati foarte bine. Astea fiind stiute va puteti feri astfel incat sa ocoliti factorii care v-ar putea strica zilele libere.

Pe luni sa stiti ca la locul de munca se va vorbi despre dvs. Poate se va pune problema unei delegatii de vreo trei zile, este un drum destul de greu pe o vreme cam neprielnica, mai ales daca cineva din familie nu se afla tocmai intr-o dispozitie buna cu sanatatea. Pe marti pana joi ceva nu va merge in ceea ce ati planificat, aparand pericolul unui blocaj la nivel mental sau energetic. Incercati sa faceti altceva de pe lista dvs. de prioritati, nu va lasati coplesiti de aceste neajunsuri.

Relatia cu partenerul devine putin complexanta pentru dvs. Ceva pare ca va deranjeaza si nu stiti ce anume. Este vorba despre faptul ca persoana de langa dvs. este prea degajata, prea sigura pe sine si pare ca totul ii iese ca la carte. Nu va faceti sange rau saptamana viitoare se pare ca vine randul dvs. sa fiti vedeta familiei si atunci nu va veti mai simti asa. Sanatate – incercati un alt regim, bani – stare de avarie.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Desantul cu 2000 de parașutiști simula recucerirea unei baze militare ocupate. Codul galben poate bloca sprijinul NATO pentru România

Aproape 2000 de parașutiști din armatele țărilor NATO, care trebuiau să realizeze un desant în inima Transilvaniei, au fost obligați să-și amâne exercițiul cu...

Șeful Lufthansa își exprimă frustrarea în legătură cu problemele Boeing

Întârzierile de livrare a avioanelor de la Boeing sunt „extrem de enervante” și costă Lufthansa foarte mulți bani, dar constructorul american de avioane ar...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...
Ultima oră
Pe aceeași temă