12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru Gemeni finalul saptamanii este un bun moment pentru a discerne ce si cum trebuie sa faca ceva prin casa. Pentru casa este nevoie de o schimbare pentru imbunatatirea si optimizarea felului in care traiti. Asa ca va dedicati casei si reamenajarii ei in functie de nevoile dvs., de copiii sau nepotii. Incercati poate sa amenajati o zona de joaca ceva mai mare care sa ii faca pe cei mici sa fie destul de interesati sa va viziteze mai des sau sa se bucure ca sunt cu dvs. Interesati de placerea celor din jur sau a apropiatilor, veti organiza o petrecere pentru toate gusturile ca sa se bucure toti.

Cu asta finalul de saptamana se temina si incepeti o noua saptamana in care sunteti pregatiti sa faceti un nou pas. Poate fi in cariera sau in dragoste, nu stiu, dar ceea ce stim este ca nu va temeti de schimbari, adica exact ce va aduce saptamana asta.

Pe luni, marti situatia de la locul de munca se precipita nu gluma. Unele persoane pot sa renunte la locul de munca actual si sarcinile sa fie impartite celorlalti si asta nu este un lucru bun pentru ca veti munci peste program si chiar daca sunteti ceva mai bine remunerati nu se remediaza situatia. Trebuie sa va fie clar ce aveti de facut si pentru asta aveti nevoie de explicatii.

Miercuri e posibil sa vi se para situatia mai oculta decat este si sa doriti sa faceti lucruri pe care mai apoi le veti regreta. Trebuie sa fiti pregatiti pentru orice eventualitate sa va actualizati un CV pe care sa-l urcati pe un site de recrutare a fortei de munca. Ganditi-va la prietenii de nadejde cu care ati colaborat in trecut, si printre alte discutii verificati daca nu gasiti un loc de munca, un debuseu, o retragere pentru cazurile in care se impune.

Nu incercati sa spuneti ca sunteti cel mai bun sau ca vreti sa faceti numai anumite lucruri, acum este mai bine sa va implicati in cat mai multe activitati care nu tin de specificul direct al muncii dvs. Evitati sa fiti cu nasul pe sus sau sa va etalati talentele, acum nu e timp pentru asta. Trebuie sa va spuneti ca nu aveti un tonus psihic ridicat si tindeti sa vedeti doar partea goala a paharului din care beti o licoare fierbinte pe vremea asta torida.

Relatiile de cuplu sunt mai tensionate pentru ca nimeni nu prea vrea oameni cu probleme in preajma. Partenerul de viata are mintea mai limpede si va ajuta sa intelegeti ca nu aveti o perioada buna. Sanatate aveti daca nu o suprasolicitati cu ceva nesomn sau altele. Banii nu vin decat din rezerve.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă