16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekend dvs., Gemenilor, aveti destul de mult de furca pe diverse planuri, numai ca mai nimic nu va insemna ceva rau daca stiti si reusiti sa abordati cum se cuvine, asa cum sunteti obisnuit., cu atentie si diplomatie pentru a valorifica oportunitatile ce vi se deschid acum.

In primul rand s-ar putea sa fiti surprinsi de unele intreprinderi, reactii neasteptate, aproape imprevizibile, si destul de riscante ale prietenilor dvs., dar si ale partenerilor de viata sau de afaceri. Astfel ca daca nu cuplati rapid, daca nu vedeti unde este partea convenabila a situatiei si nu intuiti binele care se poate rasfrange asupra dvs., nu aveti decat de pierdut. Este de dorit sa nu pierdeti din vedere ca acum este o incercare pentru dvs., una dintre acele incercari de care aveti nevoie pentru a progresa pe drumul pe care ati pornit deja. Nu va lasati impresionati de ineditul si nici de riscul pe care il presupun actiunile partenerilor.

Implicati-va atat cat va convine si va tin baierile pe dvs., pentru ca acest noroc nu este nici planuit, nici nu reprezinta o lucrare frauduloasa, ci este modul mai voalat in care vi se ofera dvs. de catre stele. Vita cu acesti parteneri se intrevede a inflori pe viitor, colaborarea chiar daca este vorba doar de partenerul de viata va devein deosebit de fructuoasa. Totul depinde de masurile pe care le luati dvs. nativilor Gemeni.

Activitatile la care va angajati inca de luni vor fi deosebit de energofage, va consuma foarte mult, iar lipsa dvs. de vigilenta nu este de bun augur in acest context in care tot ceea ce veti face se rasfrange asupra prestigiului dvs. Cu toate astea stelele sunt de partea dvs. si daca actionati asa cum trebuie daca va mobilizati sa fiti mereu pe faza chiar cu un pas inainte daca se poate in mod sigur veti marca progrese deosebite. Dar pe aceasta linie trebuie sa tineti cont de o anume atitudine care se poate manifesta mai ales pe miercuri pana vineri, este vorba despre o exagerata timiditate, care se exprima tocmai in contexte solicitante. Nu este de bun augur pentru ca poate sa va infraneze activitatea mentala dar si curajul de a va afisa talentele.

Din partea partenerului va parvin o serie de informatii care s-ar putea s ava stupefieze. Intr-un fel va pune in fata unui fapt implinit cand drede acesta ca numai aveti cum scoate camasa. Va recomandam sa nu va lasati santajati, situatia nu este chiar fara iesire, depinde de dvs. daca stiti cum sa intoarceti macazul. Va recomandam sa negociati, este mai bine decat sa actionati brutal sau sa respingeti definitiv persoana. O sa va simtiti mai bine sufleteste. Sanatate – mici accidente casnice, bani – ceva incasari pe la sfarsit de saptamana.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Spitalul Foișor, noi informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic

Spitalul Foişor a anunțat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că starea generală de sănătate a actorului Florin Piersic se ameliorează uşor. „Evaluarea domnului...

VIDEO. Marcel Ciolacu laudă economia României: “Vom avea una dintre primele două creşteri economice din UE”

Premierul Marcel Ciolacu a făcut declarații optimiste în legătură cu perspectivele economice ale României, afirmând că la sfârșitul anului țara va înregistra una dintre...

EPPO anchetează achiziția de vaccinuri, Comisia Europeană îi reduce bugetul cu 5 milioane de euro. Parchetul European vrea să rezolve amiabil disputa cu Comisia...

Conducerea Parchetului European, condus de Laura Codruța Kövesi, caută să convingă "amiabil" Comisia Europeană să revină asupra deciziei de a reduce finanțarea EPPO cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă