10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia CAPRICORN, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia CAPRICORN, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Capricornul ar putea fi deosebit de solicitat nervos, daca se va si intampla asta depinde de dvs. cum evaluati situatiile si ce rezolvare le gasiti tuturor provocarilor. In general cu ceilalti, fie ca sunt membri ai familiei, vecini sau doar cunoscuti, veti fi pe lungimi de unda diferite astfel ca cu greu veti gasi o cale de comunicare cu ei, cel mai la idemana va este sa-i lasati pe afara sa vorbeasca singuri. Alti Capricorni este posibil sa se manifeste mai rezervati, gandindu-se ca indiferent ce se petrece, o amanare nu are ce sa faca rau. Asa si este, tot ceea ce se petrece in weekend, rau sau discordant cu nevoile dvs., nu are prea mare importanta, asa ca, daca recurgeti la o amanare, nu va fi nicio paguba.

Pe luni, marti trebuie sa fiti atenti la tot ce inseamna comunicare, fie ea si electronica. Orice ati spune vi se poate interpreta in mod gresit, nu are importanta, daca este voit sau neintentionat, oricum va veti enerva si samanta de scandal este la ea acasa. Cel mai serios este insa riscul unui atac la corespondenta electronica, deci va sfatuim sa va schimbati parolele la mail, sa va faceti copii la fisierele sau actele stocate pe calculator, sa securizati orice fel de corespondenta.

La locul de munca, pe miercuri si joi, aveti parte de un sef pus pe palavrageala, dar nu una de bun augur, ci se vor aduce reprosuri, se vor aminti evenimente din anii de demult, ridicol, dar nu va avea repercusiuni serioase, va fi o furtuna intr-un pahar de apa. Nativii care sunt intr-un cuplu cu copii vor avea nevoie sa se sfatuiasca cu partenerul referitor la viitorul, comportamentul, adaptarea si alte aspecte mai serioase privind odraslele. De aici se poate ajunge la situatii conflictuale, mai ales ca unele exemple de la alte familii va cam stau in gat.

Nu uitati ca fiecare este cu norocul si cu partea lui de fericire pe care nimeni nu i-o poate lua. In urma unui ajutor acordat de dvs. in saptamanile trecute vi se vor returna niste bani, nu este ceva semnificativ, dar vor reprezenta un fond de care sa va legati pentru a-l folosi in scopuri mai placute. Sanatatea – cineva din familie nu se simte prea bine, referitor la bani apare o stanganare temporara.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....
Ultima oră
Pe aceeași temă