15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BERBEC, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia BERBEC, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend la Berbec munca nu se deosebeste mult de distractie. Asta in sensul cel mai bun, pentru ei va fi o adevarata distractie sa se agite pe acolo pe unde este forfota mare, sa se agate de tot ce inseamna idei, creatie, sa se preocupe de tot felul de activitati care au sau vor avea bataie lunga in viitor.

Fie ca merg la plimbare, desi vremea nu este chiar de iesit pe afara, dar puteti merge si intr-o vizita, actiunea trebuie sa fie profitabila sub multe aspecte. Asta nu inseamna ca Berbecul este o persoana profitoare. Nicidecum. Este dornica sa imbine placutul cu utilul, sunt mereu cu picioarele pe pamant, de cele mai multe ori sunt pe fuga. De data asta faceti la fel: vreti sa gasiti noi debusee pentru alte si alte activitati care sa va exprime, sa va caracterizeze. Dar prioritatea este de a ajunge in preajma uneor anume persoane cu care e musai sa faceti cunostinta, ele fiind cele de care aveti nevoie pentru proiectele dvs. pe mai departe.

Incepand de luni va comportati de parca sunteti obsedati de viitorul dvs. Tot ceea ce faceti in aceasta perioada este sa fie raportat la viitorul dvs. sub toate aspectele. Va intereseaza in mod deosebit cariera, banii, distractiile, bucuria pe care si asta o programati si ii tineti evidenta pentru o perioada mai lunga. Daca un Berbec nu are certitudinea ca va fi fericit sau macar multumit in viitor, va trebui sa lucreze la aceste aspecte. Pentru el nu are sens viata in altfel de conditii. Ideea de sacrificiu are alte coordonate decat la alte zodii, asa ca nu poate pierde si acest aspect important al vietii sale.

Pe la mijlocul saptamanii credintelele dvs. dintre cele mai intime, inspiratia, visele dvs., intuitia despre cum va fi pe mai departe incep sa vorbesca. Asteptati-va sa va dea semnele pe care le asteptati sau la care nici nu v-ati gandit despre cum va fi drumul pe mai departe. Veti descoperi in aceste zile ceea ce va este harazit de catre stele. Multe semne vi se vor arata, dar atentie, nu toate pot sa fie chiar asa cum va asteptati. Oricum, vor fi de bun augur chiar si numai pentru faptul ca aflati pe ce picior va aflati.

Relatiile de familie sunt bune, chiar in subconstientul dvs. a va surade sa aveti o aventura cu cineva ce a aparut in peisaj. Prea sunteti inconjurat de o anume atentie ca sa nu rezonati la aceste avansuri, mai ales ca persoana este din cele cu deosebit farmec, iar faptul ca pare inaccesibila va instiga si mai mult. Oricum aveti suficienta diplomatie sa nu amestecati certitudinile cu visele si dorintele astfel incat sa stricati ceea ce aveti de-a gata. Cei care nu sunt inca intr-o relatie au o sansa sa cada in mrejele unei indragosteli de sezon care este chiar mai frumoasa decat o cerere in casatorie. Spunem asta pentru ca daca nu e cazul unei relatii serioase nici nu va pasa. Sanatate – dureri de dinti, nevralgii, bani – aveti, dar constientizati ca-s castigati cu sange.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

CSM București, campioana României. „Tigroaicele” au reușit o nouă triplă

CSM București a învins-o sâmbătă pe CSM Târgu Jiu cu scorul de 30-27, în Sala Apollo din Capitală, în etapa cu numărul 24 din...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Premieră! Petrocub Hînceşti, campioana la fotbal a Republicii Moldove

Echipa de fotbal Petrocub Hînceşti a scris istorie în Republica Moldova, devenind pentru prima dată campioană națională, după remiza obținută sâmbătă, 1-1, pe terenul...
Ultima oră
Pe aceeași temă