16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 17 - 23 noiembrie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 17 – 23 noiembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 17 -23 noiembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekend Balantele au toate sansele sa petreaca un timp minunat alaturi de cei care ii iubesc, facandu-si in acelasi timp planuri pentru viitor. Nu este vorba despre un viitor mai indepartat, poate despre ceva referitor la sarbatorile de iarna, de impartasirea unor idei, posibilitati, si de ce nu, despre a pune poate la cale o excursie undeva printr-o tara consacrata acestor momente.

Veti fi anturati insa de persoane care nu sunt de talia dvs., ceea ce nu va face placere, va simtiti putin cam singuri, lasati de izbeliste de cei care candva va aratau o sincera prietenie. Nu este bine sa aprofundati acest aspect, adica fostele prietenii, este un subiect presant pentru dvs. si creator de regrete, insa nu aveti dispozitia pentru ca sa intelegeti ceva din ceea ce a fost si s-a dus. Deci cautati acel anturaj care sa va ajute sa va deconecatati, sa lasati tot ceea ce va poate bantui din trecut.

Aici este un punct nevralgic pe care trebuie sa-l depasiti astfel incat sa capatati energie nu sa va intristati, asta este valabil si pentru ca nu aveti inca dispozitia de a invata ceva din greselile trecutului, iata ca se mai pune o problema este vorba despre cineva tanar din familie care are unele iesiri mai neortodoxe, iar acum toate manevrele si incercarile dvs. si de a explica situatia, dar mai ales de a o remedia va fi sortit esecului. Daca nu gasiti rapid macar o intelegere de moment, recurgeti eventual si la o negociere pentru a va asigura ca acest weekend il rezervati numai pentru dvs.

In mod deosebit luni va fi o zi excelenta la locul de munca dar si in general, in familie si printre prietenii cei mai apropiati, poate beneficiate si de alta zi libera astfel ca ceea ce nu ati avut parte duminica, adica putin amor si senzualitate veti putea recupera azi. Bucurati-va de aceasta zi, pentru de marti si miercuri incep problemele la serviciu, pentru cei care au asa ceva, sau incepeti alergaturile pentru hrana de zi cu zi, asta in conditiile in care nu aveti un sprijin suplimentar in familie.

Relatiile de familie sunt destul de stranse acum, beneficiate de mare ajutor si sustinere, mai ales ca nu ati fost de-a lungul timpului chiar cheie de biserica incat sa le meritati increderea neconditionata. O veste este posibil sa apara de undeva de la un prieten sau fost asociat care sa va dea niste raspunsuri referitoare la eventualiatea schimbarii locului d emunca. Va fi o veste buna, care se poate sa va schimbe viata pentru o perioada destul d elunga. Sanatate – nimic grav, bani – in asteptare.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 17 – 23 noiembrie

Cele mai citite

Cea mai mare despăgubire achitată în 2023, în România

O companie membră a Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) a achitat, anul trecut, în baza poliţei de asigurare...

5 metode prin care îți poți depăși frica de a vorbi în limba engleză

Frica de a vorbi în engleză este o emoție comună printre cei care învață această limbă străină, dar există numeroase metode eficiente pentru a...

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA şi demiterea vicepreşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF),...
Ultima oră
Pe aceeași temă