21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Balantele sunt mai lente in toate cele, chiar si in gandire si miscari in aceasta perioada, dar asta nu inseamna ca nu sunt in putere sa se bucure de weekend, de zilele frumoase care vin unele dupa altele, chiar daca dupa weekend vine o intreaga saptamana de lucru. Ei se vor simti fericiti, vor avea pe toata perioada oportunitati de a socializa, dar si de a se simti iubiti, apreciati si chiar fermecati de propriul succes.

Pe undeva insa, in primele zile ale saptamanii de lucru, ar trebui sa se manifeste putin mai retras, nu pentru ca stelele nu le-ar fi armonios aranjate in favoarea lor, ci pentru ca anturajul, mai ales cel care se refera la colegii de serviciu (sa nu va mire daca in anumite zile nu veti putea conta pe ei) poate fi putin mai ostil sau mai invidios pe ceea ce soarta le ofera Balantelor. Mai este vorba si despre faptul ca si fara sa faca nimic nativii vor avea ceva de castigat, daca nu este vorba despre bani, macar ceva prestigiu, atasament, armonie sufleteasca tot vor avea parte.

Referitor la saptamana de lucru nimic nu va tine inchis in birou, mereu veti gasi intelegere sau situatii pe care sa le valorificati altfel decat zacand in fata calculatorului sau al televizorului. Sa te uiti la soare, mai ales ca este destul de anemic acum, este mai sanatos decat sa stai cu ochii pe un tabel in excel, oricat de frumos colorat il vrea seful.

In relatiile de familie vor mai fi ceva probleme care se pot insa suporta cel putin o perioada. In primul rand relatiile cu cei mai tineri nu sunt tocmai din cele mai fericite, Balantele neintelegand la propriu nevoile si rigorile unui membru aflat la o varsta mult mai tanara decat ele, iar in ceea ce priveste partenerul, nativul va accepta compromisuri de nesuportat, asta dintr-o comoditate acum de neinteles pentru nimeni. Cel mai bine se inteleg cu partenerii de acelasi sex din anturaj, deseori acestia fiind nevoiti sa impartaseasca aceeasi soarta cand vine vorba despre dragoste. Sanatate – tulburari digestive, poate ceva intoleranta la unele alimente, referitor la bani – incercati sa negociati in sus cand vine vorba despre salariu.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Cutremur în România, cu magnitudinea 4,1 

Un cutremur de intensitate medie, având magnitudinea de 4,1 pe scara Richter, a avut loc marți după-amiază, la ora 18:32, în județul Buzău, conform...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs merg la Jocurile Olimpice! România are 82 de sportivi calificați la Paris

România și-a mărit numărul de sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice, după ce perechea alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat...
Ultima oră
Pe aceeași temă