22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Google are buton de "Like"

VIDEO Google are buton de “Like”

Google a introdus recent un nou serviciu menit să concureze cu butonul de “Like” al reţelei de socializare Facebook.

Butonul +1 este o prescurtare de la ” asta este cool” sau ” ar trebui să te uiţi la asta”, se spune în prezentarea noului serviciu. În descrierea de pe site-ul Google se mai arată că noului buton ” poate să îţi ajute prietenii, cunoscuţii sau alte persoane de pe internet să găsească cele mai bune lucruri atunci când caută ceva”. 

Google +1 este un serviciu care se află încă în faza de experiment şi nu este accesibil decât unor utilizatori Google selectaţi aleatoriu. “Acum doar o parte din utilizatorii noştri din SUA au acces la buton ca parte a unui experiment. Vrem să ne asigurăm că totul merge bine înainte de a-l face disponibil tuturor utilizatorilor”,  se spune în prezentarea butonului Google.

Dacă cineva vrea să se înscrie în experiment pentru a folosi butonul +1 trebuie să se logheze în contul Google şi să acceseze pagina Google Experimental.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă