18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. O maşină a Președinției Rusiei s-a făcut zob, iar şoferul a...

VIDEO+FOTO. O maşină a Președinției Rusiei s-a făcut zob, iar şoferul a murit

UPDATE 23,00: Șoferul care a murit în accidentul de la Moscova, la data de 2 septembrie, era angajat al Administrației Prezidențiale a Rusiei, dar nu era șoferul lui Putin, informează TVR.

Poliția de la Moscova a anunțat doar că șoferul era angajat al Președinției, iar presa internațională a interpretat greșit, susține TVR. La data accidentului, Putin se afla la summit-ul G20 din China.

————————————-

Maşina oficială a lui Vladimir Putin a fost implicat într-un grav accident rutier în care a murit şoferul „favorit” al preşedintelui, scrie Daily Mail. Preşedintele rus nu se afla în autovehicul, în momentul în care un Mercedes care circula din sens opus a virat direct în faţa acestuia.

Presa rusă a publicat imagini şocance cu momentul accidentului, capturate de camerele de supraveghere a traficului din Moscova. Se poate vedea clar că maşina vine brusc de pe contrasens, direct în faţa BMW-ului folosit de regulă de preşedintele rus Vladimir Putin.

Persoana care şi-a pierdut viaţa în accident a fost şoferul oficial „preferat” al liderului moscovit, care avea o experienţă de 40 de ani.

Medicii sosiţi la faţa locului au precizat că şoferul preşedintelui a murit pe loc, în timp ce conducătorul auto al Mercedesului, care era singur în maşină, a fost transportat la spital în stare critică.

Poliţia a precizat doar că anchetează cazul, fără a da mai multe detalii, iar autorităţilor le-a luat mai multe ore să elibereze carosabilul de resturile celor două maşini.

Presa, însă, se întreabă dacă acesta a fost cu adevărat un accident sau un atentat la viaţa preşedintelui rus, Vladimir Putin.

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă