12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVictor Becali il vede pe Gica Popescu favorit pentru sefia FRF!

Victor Becali il vede pe Gica Popescu favorit pentru sefia FRF!

Raul Rusescu a fost cedat de Sevilla la Braga pana in vara, dupa ce romanul nu a reusit sa se impuna in echipa lui Unai Emery. Impresarul Victor Becali este sigur ca aceasta mutare este exact ce ii trebuia atacantului plecat de la Steaua. Agentul a vorbit si despre situatia lui Chivu, dar si despre Dorin Rotariu, despre care s-a scris mult ca ar avea ofere de milioane.

“Este o alegere buna pentru Raul. Este un campionat sub cel spaniol, dar este ceea ce avea nevoie. Important ca si antrenorul l-a dorit. Sunt convins ca va face o figura frumoasa. Acum este important ca el sa-si intre in mana. Nu se pune problema sa vina in Romania.

Nu am discutat cu Astra despre Alibec. Am inteles ca ei ar fi contactat clubul din Italia. Probabil ca urmeaza sa discutam. Alibec este momentan la Bologna.

Chivu face recuperare. va trebui sa faca un control amanuntit. El s-a plictisit saracul si mai tare. A fost urmarit de ghinioane.

Dorin Rotariu este urmarit afara. Dar ofertele care vin sunt verbale, care nu insemana nimic. Nu se pune problema plecarii lui in acest moment. Trebuie sa joace aici, sa aiba continuitate. E bine ca are posibilitatea sa joace la Dinamo. Nu e o echipa cu mare presiune, este ceea ce ii trebuie lui. Dorin stie ce vrea, gandeste destul de matur”, a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Acesta a confirmat faptul ca Nikolici si Mihai Costea nu mai sunt doriti in Ghencea si urmeaza sa le gaseasca echipe in perioada urmatoare.

“Vom rezolva si problemele lui Nikolici si Mihai Costea. Eu vorbesc si cu Argaseala si cu Gigi. Vom vedea ce va fi. Abia am intrat in anul acesta. In Europa de marti incepe munca“.

Victor Becali il vede pe Gica Popescu favorit la alegerile pentru sefia FRF, dar a tinut sa ceomenteze si declaratiile facute de finantatorul lui Juventus Bucuresti, Ionel Ciuclea, la adresa lui Hagi si Popescu.

“Am auzit pe cineva vorbind la dumneavoastra, aveam o impresie mai buna despre el. A inceput sa baliverneze tot felul. Cum sa spuna asemena prostii despre Hagi si Popescu? Daca nu este de acord cu Popescu nu-l votezi si gata. Popescu are cele mai mari sanse. Sa-l ataci pe Hagi, un om care si-a bagat banii lui in fotbalul romanesc, este jignitor.

Petrolul este echipa care joaca cel mai frumos fotbal. Dar daca jucam cu atatia straini cum sa avanseze fotbalul romanesc. Cu ce faci nationala, cu cei de la Steaua si cativa care joaca afara? Trebuie sa incepem sa ne calificam la turne finale. Trebuie sa vina ceva din spate, sa avem asigurata continuitatea. Altfel nu se poate. Nu stiu ce pot sa faca ceilalti contracandidati. L-am auzit pe unul ca il aduce pe Lucescu si pe Reghecampf la nationala. Pai la ce mai ai nevoie de Reghecampf daca il aduci pe Lucescu? Eu cred ca numele lui Popescu este unul mare.

Marcel este un fost fotbalist, a mai condus un club. Popescu este favorit, dar vom vedea la alegeri“, a mai spus Victor Becali in emisiunea “Liga de weekend”.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă