7.5 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialViceprimarul din Timisoara demisioneazadin Comisia de Circulatie

Viceprimarul din Timisoara demisioneazadin Comisia de Circulatie

Viceprimarul municipiului Timisoara, Dorel Borza (PD), si-a anuntat demisia din postul pe care il ocupa in cadrul Comisiei de Circulatie a administratiei loale. Nemultumit de modul in care functioneaza aceasta structura, cea care da girul pentru desfasurarea lucrarilor la strazile din oras si care decide modificarile de trasee, el isi va lasa demisia pe masa de lucru a primarului Gheorghe Ciuhandu.
Decizia lui Borza are stransa legatura cu haosul din oras, de care nu se simte responsabil. Viceprimarul il acuza, insa, pe seful Biroului Transporturi din cadrul Primariei, Culita Chis, pentru modul defectuos in care functioneaza comisia si pentru deciziile pe care aceasta le ia.
Principalul acuzat s-a scuzat si a spus ca nu se stie vinovat cu nimic si ca nu el este cel responsabil pentru haosul care stapaneste strazile orasului. Nici primarul Gheorghe Ciuhandu nu arunca anatema asupra lui Culita Chis, si a afirmat ca are incredere in acesta, motiv pentru care nici nu a fost sanctionat in vreun fel, desi acuzatii la adresa lui au mai existat si in trecut.
Consilierul local PD Lelica Crisan a cerut, in cadrul unei sedinte a CL, demiterea lui Culita Chis, pe care l-a acuzat ca nu a administrat corespunzator activitatea de taximetrie din oras. Cererea alesului, facuta acum cateva luni, a ramas, insa, fara raspuns.
In timp, insa, ce edilii se cearta intre ei si se acuza reciproc, timisorenii se confrunta cu o situatie nemaiintalnita pana acum in oras. Aproape zilnic se deschid santiere pe strazile municipiului, fapt ce duce la aglomerarea arterelor principale.
Traficul a devenit un adevarat calvar, iar plangerile curg cu nemiluita privind modul in care se desfasoara activitatea de reabilitare a drumurilor, pe care ar trebui sa o gestioneze tocmai Comisia de Circulatie din cadrul Primariei.

Cele mai citite

A fost descoperită o capodoperă dispărută a lui Botticelli, în valoare de 109 milioane de dolari

O capodoperă a lui Botticelli, dată dispărută de peste jumătate de secol, a fost găsită. Era "ascunsă" la vedere, în casa unei familii italiene. Comandamentul...

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...
00:00:48

VIDEO. Un elicopter s-a prăbușit pe o autostradă din Madrid

Un elicopter s-a prăbușit vineri dimineața pe o șosea de centură din capitală, lovind un autoturism. De altfel, trei persoane au fost rănite, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă